ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το εκτός έδρας σερί και η παράδοση οδηγούν στο 2.10

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται απόψε στο Λέστερ και θέλει να δώσει συνέχεια στη θετική της παράδοση. Σημείο του 2.10

Η επιστροφή από τις εθνικές βρίσκει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο -2 από την κορυφή της Premier League και στην αφετηρία ενός προγράμματος φωτιά, με έξι παιχνίδια σε διάστημα 23 ημερών, μέχρι δηλαδή να έρθει το επόμενο παράθυρο των εθνικών ομάδων.

Αρχής γενομένης από απόψε, όπου δοκιμάζεται στο Λέστερ (17:00 Cosmote Sport 2 HD, Live από το SPORT24), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει διαδοχικά με Αταλάντα (εντός), Λίβερπουλ (εντός), Τότεναμ (εκτός), ξανά Αταλάντα (εκτός) και Μάντσεστερ Σίτι (εντός)! Όπως γίνεται αντιληπτό, τις επόμενες τρεις εβδομάδες η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλτσκιερ έχει τρία καθοριστικά ντέρμπι στο αγγλικό πρωτάθλημα και δύο κομβικά παιχνίδια για την πρόκρισή της στους "16" του Champions League.

Και μόνο μια ματιά σε αυτό το πρόγραμμα αρκεί για να συμπεράνει κανείς πόσο σημαντικό είναι απόψε η Γιουνάιτεντ να φύγει με το διπλό από το Λέστερ, προκειμένου να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή πριν τα τρία απανωτά παιχνίδια με αντιπάλους από το Big6 (Λίβερπουλ, Τότεναμ, Σίτι).

Το απουσιολόγιο των δύο ομάδων

Το ιατρικό δελτίο των "κόκκινων διαβόλων" δεν είναι καθαρό καθώς τραυματίστηκε ο Βαράν με την εθνική Γαλλίας, την ίδια ώρα που υπάρχει αβεβαιότητα για τη συμμετοχή του Μαγκουάιρ. Αυτό σημαίνει ότι δίδυμο στόπερ μάλλον θα είναι οι Λίντελοφ-Μπαϊγί. Παράλληλα οι Καβάνι και Φρεντ έρχονται από υποχρεώσεις στη Νότια Αμερική και το πιθανότερο είναι πως δεν θα βοηθήσουν απόψε. Το θετικό ωστόσο είναι ότι γυρίζει ο Μάρκους Ράσφορντ.

Ούτε στη Λέστερ βέβαια το απουσιολόγιο είναι λευκό. Ο Μπρένταν Ρότζερς θα στερηθεί ξανά τον πολύτιμο χαφ Ντιντί, ενώ έχει σταθερά εκτός και τους Φοφανά, Τζάστιν. Υπάρχει πάντως ελπίδα επιστροφής για τον ηγετικό στόπερ Εβανς.

Το αρνητικό σερί της Λέστερ και η παράδοση της Γιουνάιτεντ

Το πρόβλημα ωστόσο της Λέστερ φέτος δεν είναι τόσο οι απουσίες, όσο η συνολικότερη εικόνα της. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της (1-3-3) για όλες τις διοργανώσεις κέρδισε μόνο τη Μίλγουολ στο Λιγκ Καπ. Στην Premier League έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τα τέλη Αυγούστου και το 2-1 επί της ουραγού Νόριτς.

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη, τρέχει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί εκτός έδρας στο αγγλικό πρωτάθλημα 29 αγώνων (19-10-0). Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν να ηττηθούν μακριά από το Ολντ Τράφορντ στην Premier από τον Ιανουάριο του 2020 και το 2-0 κόντρα στη Λίβερπουλ. Εξάλλου, Γιουνάιτεντ διατηρεί εξαιρετική παράδοση στο Λέστερ. Στις τελευταίες 15 επισκέψεις της εκεί στο πλαίσιο πάντα της Premier League έχει ηττηθεί μόνο μία φορά και έχει επικρατήσει εννιά.

Είναι ενδεικτικό ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ 12 διαδοχικά ματς στην έδρα της Λέστερ για το πρωτάθλημα, ενώ για να βρούμε νίκη των "αλεπούδων" θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 2014.

Με βάση το σερί και την παράδοση της Γιουνάιτεντ στο Λέστερ, αλλά και την επιτακτική ανάγκη νίκης πριν πέσει στα πολύ βαθιά, το διπλό σε τιμές στο 2.10 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΠΡΟΤΑΣΗ
17:00 Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (2.10)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ