BIG GAMES BET

Λάτσιο - Ίντερ: Δίνει γκολ στο 1.65 η επιστροφή του Ιντσάγκι στο Ολίμπικο

Ο τεχνικός της Ιντερ, Σιμόνε Ιντσάγκι
Ο Σιμόνε Ιντσάγκι © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Λάτσιο υποδέχεται στο Ολίμπικο την Ιντερ για την 8η αγωνιστική της Serie A σε ένα πολύ ιδιαίτερο ματς με κεντρικό πρόσωπο τον Σιμόνε Ιντσάγκι. Δίνει γκολ το παιχνίδι.

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι έχει συνδέσει την καριέρα του τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής με τη Λάτσιο και απόψε θα τεθεί αντιμέτωπός της. Ο νυν τεχνικός της Ίντερ φόρεσε τη φανέλα των Λατσιάλι πάνω από οχτώ χρόνια μέχρι που κρέμασε τα παπούτσια του το 2010 και έκτοτε ανέλαβε για μία εξαετία την ομάδα νέων του συλλόγου. Από το 2016 ήταν πρώτος προπονητής της Λάτσιο, ώσπου το περασμένο καλοκαίρι διαδέχθηκε στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ, τον Αντόνιο Κόντε.

Η επιστροφή του Ιντσάγκι απόψε στο Ολίμπικο ως αντίπαλος (19:00 Cosmote Sport 4 HD, Live από το SPORT24) ασφαλώς και είναι το γεγονός της αγωνιστικής στη Serie A, αφού οι φίλοι της Λάτσιο δεν έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν στον απέναντι πάγκο. Για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι λοιπόν το συγκεκριμένο ματς αποτελεί εκ των πραγμάτων μία μεγάλη πρόκληση, αφενός διότι αντιμετωπίζει την κάτοχο του τίτλου, αφετέρου γιατί αντίπαλός της είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει ιστορία με τα χρώματα των Λατσιάλι.

Αήττητη 16 σερί ματς στο Ολίμπικο

Πριν τη διακοπή των εθνικών η Λάτσιο δεν μπορούσε να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της. Μετά τις νίκες απέναντι σε Ρόμα και Λοκομοτίβ Μόσχας ήρθε το γερό χαστούκι στην Μπολόνια, όπου έχασε με 3-0. Από τις ομάδες της πρώτης οχτάδας στο Καμπιονάτο, έχει τη χειρότερη άμυνα με 12 γκολ και ήδη βρίσκεται στο -10 από την κορυφή.

Το θετικό για τη Λάτσιο είναι ότι τρέχει ένα αήττητο 16 αγώνων (14-2-0) μέσα στο Ολίμπικο για το πρωτάθλημα, επίδοση που είναι η καλύτερή της από το 2002, όταν είχε φτάσει τα 22 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα.

Με θετική παράδοση η Ιντερ και εύκολη στο γκολ

Στον αντίποδα, η Ίντερ παρότι άλλαξε προπονητή το καλοκαίρι και έχασε τους Λουκάκου και Χακίμι, παραμένει φέτος μία μηχανή παραγωγής γκολ. Εχει σκοράρει στις πρώτες επτά αγωνιστικές 22 τέρματα, κάτι που έχει να συμβεί στο ιταλικό πρωτάθλημα από το 1950!

Οι "νερατζούρι" σε εννιά επίσημα παιχνίδια τους φέτος έχουν ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχουν απολογισμό 5-2-0 και στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν τη διακοπή κέρδισαν 2-1 εκτός έδρας τη Σασουόλο με γκολ των Τζέκο και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Ιντερ διατηρεί θετική παράδοση κόντρα στη Λάτσιο, αφού στις τελευταίες δέκα συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας το ρεκόρ της είναι 6-2-2. Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο Ολίμπικο με τη Λάτσιο, έχει βρει πάντα το δρόμο προς τα δίχτυα και έχει απολογισμό 3-1-1.

Πρόβλημα οι διεθνείς στην Ιντερ - Γυρίζει ο Ιμόμπιλε στη Λάτσιο

Το πρόβλημα για την Ίντερ είναι ότι είχε πολλούς διεθνείς στη διακοπή των εθνικών. Συνολικά έφυγαν 15 παίκτες της, μεταξύ αυτών και πέντε για τη Λατινική Αμερική, όπου είχαν υποχρεώσεις μέχρι την Παρασκευή. Οι Χιλιανοί Βιδάλ και Σάντσες δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τη Λάτσιο, αντίθετα οι δύο Αργεντίνοι Λαουτάρο Μαρτίνες, Κορέα και ο Ουρουγουανός Βεσίνο θα βρεθούν κανονικά στην αποστολή.

Στη Λάτσιο είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του πρώτου της σκόρερ Ιμόμπιλε, ωστόσο η απουσία, λόγω τιμωρίας, του βασικού στόπερ Ατσέρμπι μπορεί να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα στην ήδη ευάλωτη αμυντική γραμμή της. Με δεδομένο ότι η Ιντερ ανοίγει τα παιχνίδια της και μετράει 7/7 over 2,5 φέτος στο πρωτάθλημα, το 1.65 στο ενδεχόμενο να μπουν πάνω από δύο γκολ μπορεί να επιβεβαιωθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ
19:00 Λάτσιο – Ίντερ: Over 2,5 (1.65)

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ