ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Λανς - Μαρσέιγ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Η βασίλισσα του under 2,5

Ο άσος της Μαρσέιγ, Βαλεντέν Ρονζιέ στον αγώνα με τη Λιλ στο Βελοντρόμ
Ο άσος της Μαρσέιγ, Βαλεντέν Ρονζιέ στον αγώνα με τη Λιλ © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Επικίνδυνη αποστολή στη Λανς για τη Μαρσέιγ, η οποία έχει τα περισσότερα under 2,5 στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Με το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Λανς κόντρα στη Μαρσέιγ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Σαββάτου στη Ligue 1. Το σετ βρίσκεται σχεδόν στην ισορροπία, αφού τόσο ο άσος όσο και το διπλό εντοπίζονται σε τιμές οριακά πάνω από το 2.60, γεγονός που ενισχύει ότι πρόκειται για πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση.

Προγνωστικά Γαλλία: Λανς - Μαρσέιγ

Η Λανς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, είναι στην έβδομη θέση με 33 βαθμούς και απέχει μόλις τέσσερις από την τρίτη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Φρανκ Ες δεν κρύβει ότι φέτος στόχος είναι η πρώτη πεντάδα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ερχόμενη σεζόν. Εντός έδρας έχει ικανοποιητικό απολογισμό (5-4-1), αφού σε συνολικά δέκα παιχνίδια έχει χάσει μόνο από το Στρασβούργο, το οποίο επίσης πραγματοποιεί πορεία Ευρώπης.

Η Μαρσέιγ από την άλλη, έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις 12 προηγούμενες αγωνιστικές και προέρχεται από το 1-1 με τη φορμαρισμένη Λιλ. Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι εκμεταλλεύτηκε ότι η αντίπαλος έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες (32') και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 75'.

Γενικά, η Μαρσέιγ έχει πολύ σφιχτή λογική με τον Αργεντινό τεχνικό στον πάγκο της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα 11 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, έφερε δέκα φορές under 2,5! Φυσικά, έχει τα περισσότερα under 2,5 (16) στην κατηγορία, την κορυφαία άμυνα (16 γκολ) και μακράν τις περισσότερες καθαρές εστίες (10).

Η Λανς έχει πιο επιθετική φιλοσοφία, ωστόσο τα δύο ματς που έδωσε μέσα στο 2022 για το πρωτάθλημα, ήταν επίσης πολύ κλειστά. Κέρδισε εντός τη Ρεν 1-0 με γκολ στο 89' και εκτός τη Σεντ Ετιέν με 2-1, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 95'!

Με δεδομένο ότι η Μαρσέιγ δεν έχει το εύκολο γκολ και είναι η βασίλισσα του under στη Γαλλία, λογικά θα προσπαθήσει να οδηγήσει σε ελεγχόμενο τέμπο την αναμέτρηση με την επικίνδυνη Λανς, που της είχε κάνει τη ζημιά στον πρώτο γύρο, στο Βελοντρόμ. Σε ενδιαφέρουσες τιμές το under 2,5, πάνω από το 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς - Μαρσέιγ: Under 2,5 (απόδοση 1.96), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ