DAILY BET

Κλειδώνει την έξοδο η Βιγιαρεάλ

Ο Μανού Τριγκέρος της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Europa League 2020-2021 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021
Ο Μανού Τριγκέρος της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Europa League 2020-2021 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 © 2021 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στη Βαγιαδολίδ και τη Βιγιαρεάλ. Ματς με κίνητρο και για τις δύο ομάδες το Έιμπαρ - Μπέτις. Ο Τσάρλυ ποντάρει σε δυο επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης (13/05).

Πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στη Βαγιαδολίδ και τη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Σέρχιο φαίνεται πως φέτος δεν θα αντέξει και θα πέσει κατηγορία. Βρίσκεται στο -2 από τη σωτηρία, έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να σωθεί. Σήμερα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, την Κυριακή πηγαίνει στην έδρα της Σοσιεδάδ και κλείνει τη σεζόν με την Ατλέτικο που θα παίζει την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα.

ΜΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 6ΑΔΑ

Τη Βιγιαρεάλ μόνο αδιάφορη δεν μπορείς να την πεις. Η ομάδα του Έμερι θα έχει στον τελικό του Europa League μία ευκαιρία να διεκδικήσει έξοδο στο Champions League και έναν τεράστιο τίτλο, όμως ασφαλώς και θέλει να πάει έχοντας εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή τη στιγμή έχει τα χέρια της το Europa Conference League που σίγουρα δεν της κάνει, αλλά ούτε αυτό το έχει εξασφαλίσει. Βρίσκεται στην έβδομη θέση 2 βαθμούς κάτω από το εισιτήριο για το Europa League που το έχει η Μπέτις και 2 βαθμούς πάνω από τη Θέλτα που αν την προσπεράσει την αφήνει εκτός Ευρώπης.

Να σημειώσουμε πως η Βιγιαρεάλ έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια που υποδέχεται τη Σεβίλλη και ολοκληρώνει τη σεζόν με εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρεάλ. Βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και το έδειξε με την εικόνα που είχε στο Europa. Την περασμένη Κυριακή έκανε πολλές αλλαγές με τη Θέλτα πέρασε από σφαγείο.

Δέχτηκε δύο τέρματα με πολύ αυστηρά πέναλτι και ένα από επιθετικό φάουλ. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες έχασε 2-4 παιχνίδι με xG 2,94 - 2,00 και αντιλαμβάνεστε πως τα 2,00 xG που καταγράφηκαν στη Θέλτα είναι πλασματικά, καθώς υπήρξαν δύο πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθούν. Της κάνει μόνο η νίκη της Βαγιαδολίδ, δεν θα μπορέσει να παίξει το γνωστό της παιχνίδι πίσω από την μπάλα, όταν ξεμυτίσει θα τη σκοτώσουν στον χώρο οι παίκτες του Έμερι. Θα παίξει με την καλή ενδεκάδα σήμερα η Βιγιαρεάλ, το διπλό στο 1.94 στο μέσο όρο των εταιριών.

Η ΕΪΜΠΑΡ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ

Η Έιμπαρ πέτυχε δύο μεγάλες νίκες με Αλαβές εντός 3-0 και διπλό στο τέλος με 0-1 στην έδρα της Χετάφε και απέκτησε κάποιες ελπίδες για παραμονή. Παραμένει στην τελευταία θέση με 29 βαθμούς βρίσκεται 4 βαθμούς από την 17η Ουέσκα και σήμερα χρειάζεται μόνο την νίκη. Υψηλό κίνητρο όμως έχει και η Μπέτις που θέλει να κρατήσει την έκτη θέση και το εισιτήριο για το Europa.

Αν δεν κερδίσει σήμερα θα μπει σε κίνδυνο και το εισιτήριο για το Conference, καθώς στη συνέχεια έχει να αγωνιστεί εντός έδρας με την Ουέσκα που καίγεται για την παραμονή και κλείνει στο Βίγο με τη Θέλτα που βρίσκεται στην 8η θέση, 4 βαθμούς πίσω. Με διπλό λοιπόν σήμερα σφραγίζει και μαθηματικά την Ευρώπη και αυτός είναι ο στόχος της Μπέτις.

Η Έιμπαρ όμως παίζει για την ζωή της και της κάνει μόνο η νίκη. Υπάρχουν συνθήκες λοιπόν που με κάνουν να πιστεύω πως όταν με το καλό μπει το πρώτο τέρμα, το παιχνίδι θα ανοίξει πολύ και οι δύο άμυνες το ατομικό λάθος το κάνουν εύκολα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal που βρίσκεται στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

20:00 Βαγιαδολίδ - Βιγιαρεάλ: 2

21:00 Έιμπαρ - Μπέτις: Goal/Goal

Photo Credits: © 2021 Alberto Saiz/Associated Press

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ