TIPS ΜΑΡΚΟ

Κερδίζουν τον αιώνιο αντίπαλο και αγγίζουν το πρωτάθλημα με το 1.61

Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν στο Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού
Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν © 2021 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Ντέρμπι στο Δουβλίνο μεταξύ Σάμροκ Ρόβερς και Μποέμιαν με την αναμέτρηση να έχει φαβορί.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Premier Division Ιρλανδίας η Σάμροκ Ρόβερς φιλοξενεί την Μποέμιαν. Τοπικό ντέρμπι στο Δουβλίνο με αντιπαλότητα που κρατάει από τα 60s και πάντα τα μεταξύ τους ματς έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Νότος (Σάμροκ) εναντίον Βορρά (Μποέμιαν), με τους Χουπς να έχουν την παράδοση με το μέρος τους, καθώς έχουν επικρατήσει 104 φορές σε 236 αναμετρήσεις. Το κίνητρο είναι μεγάλο για τους Χουπς που θέλουν να κάνουν το back to back στο πρωτάθλημα και να αποδείξουν πως οι στιγμές δόξας για τους πράσινους της πρωτεύουσας έχουν επιστρέψει για τα καλά. Η Σάμροκ μετράει 65 βαθμούς μετά από 30 ματς και έξι αγωνιστικές πριν το τέλος έχουν 12 βαθμούς παραπάνω από τη συντοπίτισσα Σεντ Πάτρικς.

Η Μποέμιαν περνάει φάση εσωστρέφειας, δεν είναι και στα πολύ καλά της, δεν ξέχασε να κλωτσάει την μπάλα, αλλά αυτή δεν τη θέλει κιόλας τελευταία. Τα χρειάστηκε κόντρα στη Ντάνταλκ την Παρασκευή, ήταν κατώτερη των προσδοκιών και μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με πέναλτι.

Η Σάμροκ από την άλλη μετά την κακή ήττα στο Οριελ Παρκ από τη Ντάνταλκ με 1-0 επέστρεψε στις νίκες. Απέδωσε εξαιρετική εικόνα κόντρα στη Σλάιγκο Ρόβερς και επικράτησε 2-0 με τον Στέφεν Μπράντλι, κόουτς της ομάδας, να υποστηρίζει πως η ομάδα του ήταν άριστη. Και πώς να μην είναι ευχαριστημένος, αφού οι παίκτες του κυριάρχησαν στο χορτάρι και δημιούργησαν ουκ ολίγες στιγμές για γκολ.

Μπροστά σε 4,000 άτομα οι Χουπς θέλουν να ρίξουν στο καναβάτσο τους Μπος και να αγγίξουν το back to back πρωτάθλημα. Έχουν τη δυναμική, την ποιότητα και το μομέντουμ (5-0-1) για τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που πρόσφατα κάνει λάθη και γενικώς παραπατάει. Ο άσος πιέζεται, σε λογικά επίπεδα το 1.61 που βρίσκεται κατά μέσο όρο στην αγορά.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:15 Σάμροκ Ρόβερς - Μποέμιαν: 1 (1.61)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ