TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Καυτή η Ρεν, έχει αξία το 1.75, προβάδισμα για τη Σεβίλλη, με ασφάλεια στο Ρεμς - Τρουά

Ο Ομαρί της Ρεν κόντρα στον Νεϊμάρ σε ματς για τη Ligue 1
Ο Ομαρί της Ρεν κόντρα στον Νεϊμάρ © 2021 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα.

Η Λεβάντε άλλαξε προπονητή, όχι όμως και την εικόνα της. Στην διακοπή για τις Εθνικές την θέση του Πάκο Λόπεθ ανέλαβε ο Χάβι Περέιρα. Στο πρώτο του παιχνίδι υποδέχτηκε τη Χετάφε και η εμφάνιση της ομάδας του ήταν άθλια. Είχε μόλις μία καλή στιγμή, στο τέλος θα μπορούσε να χάσει και το παιχνίδι στο 0-0. Σε κάθε περίπτωση το τελικό 0-0 ήταν δίκαιο και δείχνει και την άσχημη κατάσταση των δύο ομάδων.

Η ευκαιρία της Σεβίλλης

Η Σεβίλλη χωρίς να παίξει καλά πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στο Βίγο με 0-1 και παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Στο -3 από την Σοσιεδάδ με ένα παιχνίδι λιγότερο. Το πρόγραμμα δίνει ευκαιρία στην ομάδα του Λοπετέγκι να κερδίσει έδαφος, καθώς υποδέχεται μία από τις χειρότερες ομάδες αυτήν την εποχή τουλάχιστον του πρωταθλήματος την ίδια ημέρα που Μπαρτσελόνα - Ρεάλ και Ατλέτικο - Σοσιεδάδ παίζουν μεταξύ τους. Ο άσος της Σεβίλλης (15:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) στα όρια του 1.50 φαντάζει ένα ασφαλές στήριγμα.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Σαμπιονά

O Ζενεσιό είχε κάνει καλή δουλειά στη Λιόν, ανέλαβε την πλούσια ομάδα της Βρετάνης και ήταν θέμα χρόνου να δέσει τις μεταγραφές με τη φιλοσοφία του και να βρει την άκρη. Η Ρεν (LIVE από το SPORT24 ) είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Σαμπιονά. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα ήρθε το 6-0 με την Κλερμόν σαν πρώτο σοβαρό δείγμα ανάκαμψης. Ακολούθησε ένα εντελώς άδικο αποτέλεσμα. Έκανε ό,τι ήθελε την Μπορντό δεν πέτυχε όμως δεύτερο τέρμα και ισοφαρίστηκε στο τέλος από ένα στημένο το τελικό 1-1 σε παιχνίδι με xG 0,60 - 1,78 άδικο. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή η αίσθηση πως είναι καλά επιβεβαιώθηκε με τον πιο ακραίο τρόπο κέρδισε 2-0 την Παρί. Στην επιστροφή στην δράση απέδειξε πως πλέον όλα έχουν μπει σε μία σειρά. Επιβλητική εμφάνιση, καθαρό διπλό με 0-3 xG 0,97 - 3,36

Η Ρεν έχει βρει φόρμα, η επιλογή για 4-4-2 από τον Ζενεσιό και επιθετικό δίδυμο τον καθαρό φορ Λαμπόρντ, με τον δημιουργικό Τεριέ έχει κουμπώσει ιδανικά και στα δύο άκρα οι Μπερεγκέ - Σουλεμανά κάνουν διαφορά. Το Στρασβούργο έπαιξε με παίκτη παραπάνω στο 5-1 με τη Σεντ Ετιέν, δικαιολογημένα έχει ανέβει στη βαθμολογία είναι η πιο ποιοτική ομάδα από τις μικρομεσαίες της κατηγορίας αυτήν την εποχή, όμως η Ρεν δεν παίζεται εύκολα. Ο άσος στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

Η Τρουά προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση με τη Νις

Μου έκανε τρομερή εντύπωση η Τρουά στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τη Νις. Κέρδισε δίκαια χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα με 1-0 την ομάδα της Νίκαιας. Έναν αντίπαλο που έχει ρίξει πολύ χρήμα, διαθέτει τον καλύτερο προπονητή στο Σαμπιονά και έχει πολύ υψηλές φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν. Δεν έκλεψε το παιχνίδι κέρδισε εύκολα και με ανωτερότητα τα xG 1,42 - 0,51.

Η Ρεμς είναι μία ομάδα που παραδοσιακά βολεύεται να περιμένει τον αντίπαλο και να παίζει για δύο αποτελέσματα. Δεν πιστεύω στον προπονητή της, ο Όσκαρ Γκαρσία που έφυγε σαν αποτυχημένος από τον Ολυμπιακό είχε μία απογοητευτική πορεία στην Θέλτα και δεν περιμένω να πετύχει πολλά πράγματα με τη Ρεμς. Με βάση την εικόνα που έδειξε την περασμένη αγωνιστική η Τρουά θα φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα της Ρεμς (LIVE από το SPORT24 ) . Το Χ2 στο (1.65- 1.70).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη - Λεβάντε: 1 ( απόδοση 1.45 - 1.50), 15:00
  • Ρεν - Στρασβούργο: 1 (απόδοση 1.75), 16:00
  • Ρεμς - Τρουά: Χ2 (απόδοση 1.65 - 1.70), 16:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ