TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Καθάρισε το μυαλό και πάει για νέο ξεκίνημα η Βόλφσμπουργκ με το 2.20

Ο άσος της Βόλφσμπουργκ, Βάουτ Βέχορστ στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο για την Bundesliga
Ο άσος της Βόλφσμπουργκ, Βάουτ Βέχορστ στο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο Ⓒ 2022 ANDREAS SCHAAD/ ASSOCIATED PRESS

Η Βόλφσμπουργκ έκλεισε το 2021 με επτά σερί ήττες, ωστόσο η διακοπή της έκανε καλό και φιλοδοξεί να επιστρέψει στη δράση με θετικό τρόπο.

Η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στην Bundesliga ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Μπόχουμ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό της σεζόν έχοντας συλλέξει 20 βαθμούς. Κι αν για τη νεοφώτιστη Μπόχουμ η συγκεκριμένη συγκομιδή είναι μία χαρά, αφού στόχος της είναι η σωτηρία, για τη Βόλφσμπουργκ, που στοχεύει σε ευρωπαϊκή έξοδο, δεν ισχύει το ίδιο.

Μπόχουμ - Βόλφσμπουργκ: Γερμανία Προγνωστικά

Οι "λύκοι" το καλοκαίρι επέλεξαν για διάδοχο του Ολιβερ Γκλάζνερ, ο οποίος μετακόμισε στη Φρανκφούρτη, τον Μαρκ Φαν Μπόμελ. Παρά το θετικό ξεκίνημα μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη, πολύ γρήγορα φάνηκε ότι η επιλογή του Ολλανδού ήταν λανθασμένη.

Η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ αναγνώρισε το λάθος της και αντικατέστησε τον Φαν Μπόμελ, με τον Φλόριαν Κόφελντ τον περασμένο Οκτώβριο. Με τον Κόφελντ στον πάγκο, η Βόλφσμπουργκ έκανε τρεις διαδοχικές νίκες, πριν το 1-1 με την Αρμίνια. Στη συνέχεια ωστόσο την πήρε η κάτω βόλτα και τελικά έκλεισε το 2021 με επτά σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League.

Η διακοπή λοιπόν, ήταν βάλσαμο για τους "λύκους", προκειμένου να ανασυνταχθούν, να καθαρίσει το μυαλό τους και κυρίως να πάρουν ανάσες, αφού τα έξι ματς στους ομίλους του Champions League, τους επιβάρυναν σημαντικά.

Απαλλαγμένη πλέον από την Ευρώπη, η Βόλφσμπουργκ θα επιχειρήσει να κάνει έναν πολύ καλύτερο β' γύρο για να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη εξάδα, από την οποία απέχει οχτώ βαθμούς.

Την Τρίτη, η ομάδα έδωσε φιλικό με την Πάντερμπορν (Β' κατηγορία) και επιθετικά έδειξε αρκετά ζεστή κερδίζοντας με 5-4. Πολύ ενθαρρυντικό ότι πέτυχε χατ τρικ ο φορ Βέχορστ, ο οποίος έκανε μέτριο πρώτο μισό, με μόλις έξι γκολ στο πρωτάθλημα, φτωχός απολογισμός για τα δεδομένα του.

Μπόχουμ - Βόλφσμπουργκ: Στοιχηματική Πρόταση

Για τη Βόλφσμπουργκ είναι καθοριστικό να ξεκινήσει γερά το 2022 και να μειώσει την ψαλίδα από τις ευρωπαϊκές θέσεις. "Δεν νιώθω έξτρα πίεση, αλλά μεγάλη ανυπομονησία για τον δεύτερο γύρο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο και να μην κοιτάμε τι συνέβη στο παρελθόν. Αρχής γενομένης από το Μπόχουμ, θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα", το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε ο Φλόριαν Κόφελντ για το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας του μέσα στο 2022.

Η Μπόχουμ είναι σκληρό καρύδι και ομάδα έδρας (4-2-2 εντός), ωστόσο η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, συνεπώς οι νεοφώτιστοι θα στερηθούν το πιο σημαντικό τους πλεονέκτημα, την εξαιρετική ατμόσφαιρα του Vonovia Stadion.

Τελείως ψυχρά, με βάση την ποιότητα των δύο ρόστερ, τους στόχους των δύο ομάδων και τα μπάτζετ που έχουν, το διπλό δεν θα έπρεπε να παίζει σε τιμές πάνω από το 2.10. Από τη στιγμή λοιπόν που εντοπίζεται ακόμη και στο 2.20 αξίζει ως επιλογή, στη λογική ότι η Βόλφσμπουργκ έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και η Μπόχουμ έκανε έναν υπερβατικό για τα δεδομένα της πρώτο γύρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ – Βόλφσμπουργκ: 2 (απόδοση 2.20), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ