TIPS ΜΑΡΚΟ

Καλοπληρωμένο over στο Μαρακανά

Ο Μπρούνο Ενρίκε της Φλαμένγκο πανηγυρίζει γκολ στο Copa Libertadores κόντρα στην Μπαρσελόνα
Ο Μπρούνο Ενρίκε της Φλαμένγκο πανηγυρίζει © 2021 SANTIAGO ARCOS/POOL VIA ASSOCIATED

Η Φλαμένγκο δίνει must win παιχνίδι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο κόντρα στη Ζουβεντούδε και για άλλη μια φορά θα έχει απουσίες. Έχει αξία το 1.88 στην αναμέτρηση.

Πλήρης αγωνιστική δράση στη Serie A Βραζιλίας και το ρεπορτάζ οδηγεί στο Φλαμένγκο - Ζουβεντούδε. Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του Brasileirao. Η Φλαμένγκο έχει μεγάλη ανάγκη για τη νίκη, ώστε να διατηρήσει καλή ορατότητα με την πρώτη θέση, καθώς η απόσταση από την Ατλέτικο Μινέιρο είναι στους 11 βαθμούς, με τη Φλα όμως να έχει και δύο ματς λιγότερα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη σαφώς, ωστόσο η νίκη απόψε είναι επιτακτική και έχει μπροστά της έναν αντίπαλο που κρίνεται στα μέτρα της.

Από μεγάλη νίκη κόντρα σ’ έναν επικίνδυνο αντίπαλο έρχεται η οικοδέσποινα, είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά πέρασε από την έδρα της φιλόδοξης Φορταλέζα. Άνετο 3-0 με τις ρεζέρβες να πιάνουν καλή απόδοση στο β’ ημίχρονο, που μπήκαν όλα τα γκολ, και να ρολάρουν. Δεν παίζει ο καταλυτικός επιτελικός μέσος Βιτίνιο , λογικά έτοιμος ο γκολκίπερ Αλβες, θα τσεκαριστεί ο επιθετικός Μπρούνο Ενρίκε. Με τις εθνικές ομάδες τους ο επιθετικός Γκαμπιγκόλ, ο μπακ Ισλα και ο χαφ Ριμπέιρο. Τραυματίας και ο οργανωτής Αρασκαέτα.

Η Ζουβεντούδε το πάλεψε κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο την προηγούμενη αγωνιστική, ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο και τη στήριξε στο μέτρο του δυνατού, αν και η προσέλευση δεν ήταν ισχυρή. Πίσω στο σκορ στο 11’, ωστόσο ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ισοφάρισε. Είχε τις στιγμές της στο β’ μέρος, ήταν καλύτερη, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Για άλλη μια φορά προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα.

Η Φλαμένγκο έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, ειδικά στο οργανωτικό κομμάτι, οι ρεζέρβες μπορούν να κάνουν και πάλι τη δουλειά τους πάντως, ωστόσο ο άσος δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Η Ζουβεντούδε είναι μαχητική ομάδα, της πάνε τα εκτός έδρας ματς, ξέρει πώς να χτυπήσει στην κόντρα, ενώ σκοράρει εδώ και 13 σερί ματς. Στο 1.88 κατά μέσο όρο στην αγορά το over 2,5, έχει βάση και αξία.

ΠΡΟΤΑΣΗ
01:00 Φλαμένγκο - Ζουβεντούδε: Over 2,5 (1.88)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ