BIG GAMES BET

Ισπανία - Ελλάδα: Κοντράρει στα ίσα την παγκόσμια πρωταθλήτρια για το 2.10

Konstantinos Genidounias of Greece reacts after scored a goal during the Men's water polo semifinal match between Italy and Greece at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Friday, July 1, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi)
Konstantinos Genidounias of Greece reacts after scored a goal during the Men's water polo semifinal match between Italy and Greece at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Friday, July 1, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο πόλο ανδρών.

Η Ελλάδα κυνηγάει να ανέβει στο βάθρο για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο. Βέβαια, για να περάσει στα παιχνίδια των μεταλλίων θα πρέπει απόψε να κερδίσει στα προημιτελικά την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (20:00 ERT2, Live από το SPORT24).

Ισπανία - Ελλάδα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πριν δύο μήνες στην Ουγγαρία, η "φούρια ρόχα" κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο, επικρατώντας στον τελικό της Ιταλίας, στη διαδικασία των πέναλτι. Αντίστοιχα, η εθνική μας πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο, κερδίζοντας καθαρά στο μικρό τελικό την Κροατία με 9-7.

Η αποψινή αναμέτρηση λοιπόν είναι ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου. Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου, παρότι μετράει δύο σημαντικές απουσίες (Ζερδεβάς, Φουντούλης), έχει αποδείξει ότι βρίσκεται πλέον στην ελίτ του αθλήματος και μπορεί να κοιτάξει κατάματα οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το έκανε και στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων κόντρα στην οικοδέσποινα Κροατία, όπου λίγο έλειψε να την κερδίσει και να τη στείλει σε έξτρα νοκ άουτ παιχνίδι. Τελικά, το ματς έληξε ισόπαλο 5-5 και αυτή που έδωσε ένα έξτρα ματς ήταν η εθνική μας, η οποία πάντως δεν δυσκολεύτηκε να αποκλείσει το αδύναμο Ισραήλ με 22-9.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Θοδωρής Βλάχος ξεκούρασε τους Βλαχόπουλο και Κάκαρη, ωστόσο είδε όλους τους άλλους παίκτες του να σκοράρουν, με εξαίρεση βέβαια τους δύο τερματοφύλακες.

Η Ισπανία πέρασε ως πρώτη από τον δικό της όμιλο με 3/3 νίκες. Κέρδισε εύκολα τη Ρουμανία (16-9) και τη Γερμανία (17-6) και στο γκολ την Ολλανδία (11-10).

Σε επίπεδο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ελλάδα αντιμετώπισε τελευταία φορά την Ισπανία, το 2018, στη Βαρκελώνη. Και τότε ήταν στην προημιτελική φάση, με τους οικοδεσπότες Ισπανούς σε εκείνη τη διοργάνωση, να κερδίζουν 10-6. Έκτοτε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, με την εθνική μας να έχει πανηγυρίσει τεράστιες επιτυχίες όπως το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Οι στοιχηματικές εταιρίες υποτιμούν ξανά την Ελλάδα και δίνουν ξεκάθαρο φαβορί στο 1.40 τη “φούρια ρόχα”.Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όμως, δείχνει αποφασισμένο να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στη ζώνη των μεταλλίων, πρώτη φορά μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016.

Το παιχνίδι αναμένεται ντέρμπι και το χάντικαπ της εθνικής μας στο 1,5 γκολ είναι επιλογή με στοιχηματική αξία, αφού προσφέρεται στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία – Ελλάδα: 2 +1,5 (απόδοση 2.10), 20:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ