ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Ισχυρή παράδοση για το 2.00 στο Νταντί - Σέλτικ

Ο Αλμπιάν Αγέτι κόντρα στον Κλαούντιο Μπράβο σε ματς Μπέτις - Σέλτικ
Ο Αλμπιάν Αγέτι κόντρα στον Κλαούντιο Μπράβο © 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Η Σέλτικ δοκιμάζεται στο Νταντί σε μια αναμέτρηση που κυκλοφορεί ως ακλόνητο φαβορί και την παράδοση να οδηγεί σε ποντάρισμα του 2.00.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Σέλτικ του Ποστέκογλου δοκιμάζεται στο Νταντί (14:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά δεν ζορίζεται και όλα αυτά μια μέρα μετά τα γενέθλιά της, καθώς το Σάββατο (06/11), συμπλήρωσε 134 χρόνια ζωής.

Νταντί - Σέλτικ: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Ποστέκογλου δείχνει σταδιακά να περνάει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και προσπαθεί να κερδίσει τόσο τους παίκτες, όσο και το απαιτητικό κοινό των πράσινων της Γλασκώβης που τα τελευταία χρόνια είχαν συνηθίσει στην παντοκρατορία εντός των συνόρων, αλλά η άνοδος της Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ και ορισμένοι λάθος χειρισμοί της διοίκησης την εκθρόνισαν.

Βελτιωμένο το κλίμα στους Κέλτες σε γενικές γραμμές. Κατάφεραν να αντιδράσουν το βράδυ της Πέμπτης στη Βουδαπέστη κόντρα στη Φερεντσβάρος μετά το 0-0 με τη Λίβινγκστον για την Premiership. Επικράτησαν 3-2 για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League σ’ ένα must win παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ροντέο, καλή παρουσία για άλλη μια φορά από τον Φουρουχάσι και τον Ζότα.

Η Νταντί επέστρεψε στις νίκες μετά τη γερή σφαλιάρα κόντρα στη Ρος Κάουντι εντός έδρας με 5-0. Υπέταξε τη Σεντ Μίρεν 1-0 σ’ ένα πολύ οριακό ματς, ο Άντερσον την έθεσε σε θέση οδηγού, ωστόσο από εκεί και πέρα έκατσε πάνω στο σκορ. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο, δίχως πολλές ευκαιρίες. Ούτε πιέστηκε, ούτε πίεσε.

Νταντί - Σέλτικ: Στοιχηματική πρόταση

Η Σέλτικ έχει ηθικό πλέον, κάνει περισσότερες ευκαιρίες, ανασταλτικά προσπαθεί να συμμαζευτεί, ενίοτε βέβαια είναι άστοχη στα τελειώματα. Η νίκη επί της Φερεντσβάρος που την κράτησε ζωντανή στο κόλπο της ευρωπαϊκής συνέχειας (πρώτη η Λεβερκούζεν με 10, δεύτερη η Μπέτις με 7, ακολούθως οι Σκωτσέζοι με 6), αλλά και τα γενέθλια υποχρεώνουν άπαντες να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Η τιμή του διπλού είναι αδιάφορη στο 1.27. Στο Νταντί η Σέλτικ παραδοσιακά δεν ζορίζεται. Μετράει ρεκόρ 47-15-18 ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με πιο πρόσφατη ήττα στις 24-09-1988. Μάλιστα αξιοπρόσεκτο το γεγονός πως η Σέλτικ μετράει 4 σερί νίκες με μηδέν παθητικό στο Νταντί με γκολ 12-0. Η παράδοση ανεξαρτήτως έδρας είναι ακόμα πιο ισχυρή, καθώς στα 8 τελευταία μεταξύ τους, στα επτά επικράτησε δίχως να δεχτεί γκολ, ενώ ένα ματς έληξε 0-0. Στο 2.00 κατά μέσο το διπλό με μηδέν παθητικό.

Στοιχηματική πρόταση

  • Νταντί - Σέλτικ: 2 και No Goal (απόδοση 2.00), 14:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ