ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Ιντερνασιονάλ - Κορίνθιανς: Συνηθισμένοι στο 3.08

Ο Τάισον κόντρα στον Οχέδα σε ματς για το Copa Libertadores σε αναμέτρηση Ιντερνασιονάλ - Ολίμπια
Ο Τάισον κόντρα στον Οχέδα σε ματς για το Copa Libertadores © 2021 CESAR OLMEDO/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Στο Πόρτο Αλέγκρε οι ισόβαθμες Ιντερνασιονάλ και Κορίνθιανς κοντράρονται για την 28η αγωνιστική της Serie A Βραζιλίας και η παράδοση οδηγεί στο 3.08.

Δεν είναι και στα πολύ καλά της η Ιντερνασιονάλ το τελευταίο διάστημα και δίνει ματς επιβίωσης (22:00 LIVE από το SPORT24 ) που μπορεί να κρίνει πολλά στην οικονομία του πρωταθλήματος, καθώς τίθεται αντιμετωπίζει την Κορίνθιανς με την οποία ισοβαθμούν. Ο έκτος πάει στο Copa Libertadores, ενώ ο έβδομος στο Copa Sudamericana.

Δεν έπιασε καλή απόδοση η Ίντερ κόντρα στην Μπραγκαντίνο, πήρε προβάδισμα στο 39’, αλλά προτίμησε να κάτσει στο σκορ, να μην ρισκάρει και τελικά δεν της βγήκε σε καλό. Την πάτησε στο τέλος και ισοφαρίστηκε. Σημαντική η απουσία του Ουρουγουανού αμυντικού Μέντεζ.

Με την ψυχολογία στον πάτο πάει η Κορίνθιανς, αφού έχασε την προηγούμενη αγωνιστική το ντέρμπι με τη Σάο Πάουλο 1-0. Άργησε να μπει στο κόλπο του αγώνα, βρέθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο να κυνηγάει το σκορ και σε ελάχιστες περιπτώσεις έδειξε απειλητική, πιο πολύ απειλήθηκε. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα και δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι.

Αμφίρροπο ματς με τις δύο ομάδες να μην είναι στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό μομέντουμ και να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο δημιουργικό σκέλος. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς είναι ισορροπημένα και κλειστά. Όποιος χάσει, θα μπει σε μπελάδες απόψε. Τα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έληξαν ισόπαλα. Στο 3.08 κατά μέσο όρο η ισοπαλία στο ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερνασιονάλ - Κορίνθιανς: Χ (απόδοση 3.08), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ