XGOALS BET

Ικανή για το 2.05 η Σασσουόλο κόντρα στη "φτωχή" δημιουργικά Σπέτσια

Ο Ντομένικο Μπεράρντι της Σασσουόλο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν
Ο Ντομένικο Μπεράρντι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η ντεφορμέ Σπέτσια με τα "φτωχά" xGoals κόντρα στην... αγριεμένη Σασσουόλο, που έχει πικράνει σχεδόν όλους τους "μεγάλους" της Serie A.

Η Σπέτσια υποδέχεται τη Σασσουόλο (16:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A με το διπλό να είναι φαβορί στο 2.05 και τον άσο σε τιμές άνω του 3.30.

Η Σασσουόλο έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, παίζοντας μεταξύ άλλων με τις Γιουβέντους, Μίλαν και Νάπολι. Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι τα πήγε περίφημα στα ματς με τους "μεγάλους", αφού πήρε δύο νίκες μέσα στο Τορίνο και στο Μιλάνο και έφερε 2-2 εντός έδρας με τη Νάπολι επιστρέφοντας από το 0-2.

Η Σπέτσια μετράει πέντε ήττες στα τελευταίες επτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και προέρχεται από το 2-0 στο Σαν Σίρο κόντρα στην Ιντερ, όπου επέτρεψε 31 τελικές!

Φτωχή δημιουργικά η εικόνα της Σπέτσια

Γενικά, η εικόνα της Σπέτσια εδώ και έναν μήνα είναι προβληματική και αυτό φαίνεται ακόμη πιο καθαρά στα xGoals της. Στην ήττα από την Ιντερ τα xG ήταν 2,85-0,25. Στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπολόνια έγραψε xG 0,64-2,55. Στο 5-2 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο τα xG ήταν 2,58-0,93. Στην οριακή εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Τορίνο, έμεινε ξανά χαμηλά δημιουργικά με xG 0,33-0,42, ενώ στο καθαρό 3-0 από τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι ήταν πραγματικά ανύπαρκτη επιθετικά βάσει xG 2,82-0,09.

Εν ολίγοις, η Σπέτσια στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, που πήρε τρεις βαθμούς και σημείωσε τρία γκολ, δεν ήταν σε κανένα ανώτερη και είχε συνολικά μόλις 2,33 xGoals.

Δημιουργικά, η Σασσουόλο είναι πολύ ανώτερη ομάδα από την ντεφορμέ εσχάτως Σπέτσια και στις πρώτες 15 αγωνιστικές έχει σχεδόν 10 xG παραπάνω, με 207 τελικές, έναντι 167 της αντιπάλου της.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που η Σασσουόλο κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τη Μίλαν και τη Γιουβέντους, σίγουρα έχει τη δυνατότητα να επαληθεύσει και το διπλό επί της Σπέτσια σε απόδοση 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπέτσια - Σασσουόλο: 2 (απόδοση 2.05), 16:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ