ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Η ξαφνική φυγή Μαντσίνι ανέβασε τον άσο της Αμέρικα και φέρνει σε πρώτο πλάνο το 1.92

Ο Βάγκνερ Μαντσίνι στον πάγκο της Τσαπεκοένσε
Ο Βάγκνερ Μαντσίνι © 2021 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Ο Βάγκνερ Μαντσίνι παρά την καλή δουλειά στην Αμέρικα Μινέιρο άφησε στα κρύα του λουτρού την ομάδα και ο άσος από καθαρές τιμές φαβορί ανέβηκε. Υπάρχει αξία στο 1.92 στο ματς με την Μπαΐα.

Σε μια περίοδο που η Αμέρικα Μινέιρο ρόλαρε και έδειχνε στα πάνω της, παρά το δύσκολο πρόγραμμα, ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο Βάγκνερ Μαντσίνι, ο άνθρωπος που την έβαλε στα ψηλά και έκανε κάτι παραπάνω από ορατό τον στόχο του Copa Sudamericana την άφησε στα κρύα του λουτρού την Πέμπτη για να αναλάβει τη Γκρέμιο, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση και δίνει μάχη επιβίωσης για να μείνει στην κατηγορία. Ιστορική ομάδα και ο Μαντσίνι αναλαμβάνει την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και ενώ έδειχνε η δουλειά του στην Αμέρικα να πιάνει τόπο. Στο τελευταίο ματς η Αμέρικα Μινέιρο 3-1 από την ανώτερη Ιντερνασιονάλ σ’ ένα ματς που για ένα ημίχρονο ήταν καλή.

Η Μπαΐα προέρχεται από αλλαγή προπονητή, κόλλησε στο 0-0 με την ισχυρή Παλμέιρας, που είχε όμως και ορισμένες απουσίες. Ο Αουγκούστο Φερέιρα προσπαθεί σταδιακά να περάσει τη φιλοσοφία του και τα δείγματα στα δύο πρώτα ματς είναι ενθαρρυντικά. Κόντρα στην Παλμέιρας άξιζε πάντως το γκολ βάσει ευκαιριών.

Η ξαφνική φυγή του Μαντσίνι έφερε μεταβολές στο σετ τιμών στο εν λόγω ζευγάρι του Brasileirao, όπως ήταν αναμενόμενο. Από το αρχικό 1.82 πλέον κυκλοφορεί στο 2.05 στην αγορά, με το διπλό πλέον να προσφέρεται στο 3.71 και να δέχεται έντονες πιέσεις τις τελευταίες ώρες. Η Μπαΐα είναι στα καλά της πλέον, η Αμέρικα Μινέιρο έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάνει φάσεις, ωστόσο αποτελεί ερώτημα πώς θα παρουσιαστούν άπαντες μετά τη φυγή του Μαντσίνι πριν λίγα 24ωρα. Δεν περιμένουμε παιχνίδι σκοπιμότητας, αναμένουμε ρήγματα στην άμυνα και των δυο πλευρών και το Goal/Goal στο 1.92 κατά μέσο όρο αξίζει.

ΠΡΟΤΑΣΗ
03:00 Αμέρικα Μινέιρο - Μπαΐα: Goal/Goal (1.92)

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ