TOTAL BETTING

Η βραδινή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα ντέρμπι part 2, 1.60 στη Γαλλία, 2.15 στην Ιταλία

Ο Κιλιάν Μπαμπέ και ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζουν κόντρα στη Λειψία στο Champions League
Ο Κιλιάν Μπαμπέ και ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζουν κόντρα στη Λειψία ©2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το βραδινό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο ακόμη ντέρμπι με αποδόσεις 1.60 και 2.15.

Στην Ιταλία έχουμε το Derby d’ Italia, Ίντερ – Γιουβέντους, στο οποίο οι δύο ομάδες ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία, με την Ίντερ να παίζει σε εντελώς διαφορετική ταχύτητα από την αντίπαλό της (21:45 Cosmote Sport 2 HD, Live από το SPORT24).

Η Γιουβέντους δεν είναι καλά από το ξεκίνημα, αρχικά είχε σοβαρά αμυντικά θέματα, τελευταία φαίνεται ότι προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα, όμως πλέον βγάζει επιθετική δυστοκία, έχοντας πάρει τέσσερις νίκες στο όριο του 1-0.

Η Ίντερ παίζει με το πόδι στο γκάζι, θέλει να αντιδράσει στην ήττα πρωταθλήματος από τη Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική, με νίκη θα βρεθεί στο +6 από τη σημερινή μεγάλη της αντίπαλο, ενώ φυσικά δεν υπάρχουν και σημαντικά περιθώρια για απώλειες, καθώς η Μίλαν είναι ήδη στο +8 στην κορυφή. Ο άσος παίζει στο 2.15+.

Θα κάνει πάρτι στην κόντρα ο Εμπαμπέ

Κλάσικο έχουμε και στη Γαλλία, Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45 Novasports 2 HD, Live από το SPORT24), και ένα από τα βασικότερα στοιχεία του παιχνιδιού είναι οι +2 μέρες ξεκούρασης που έχει η σαφώς ποιοτικότερη Παρί. Έπαιξε Τρίτη στο Champions League και η Μαρσέιγ έπαιξε Πέμπτη στο Europa League και όσο ροτέισον και να έκανε ο Σαμπαόλι, το Πέμπτη/Κυριακή είναι πάρα πολύ καταπονητικό για τις ομάδες.

Πέραν τούτου, το σχεδόν άναρχο παιχνίδι της Μαρσέιγ (φοβερή ενέργεια, τρέξιμο παντού, βγάζει ενθουσιασμό) μάλλον βολεύει την Παρί και τον Εμπαμπέ, ο οποίος θα κάνει… πάρτι στην κόντρα. Το διπλό παίζει στο 1.60, παίζεται και ως σκόρερ anytime o Εμπαμπέ, ο οποίος πληρώνει 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Γιουβέντους: 1 (απόδοση 2.15), 21:45
  • Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 (απόδοση 1.60), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ