TOTAL BETTING

Η βραδινή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα γκολ

Ο Λεάντρο Τροσάρντ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στη Λίβερπουλ σε αγώνα της Μπράιτον για την Premier League
Ο Λεάντρο Τροσάρντ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στη Λίβερπουλ Ⓒ 2021 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε μία δυάδα με γκολ.

Μπράιτον – Λιντς (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24)στο παιχνίδι που κλείνει το αποψινό πρόγραμμα της Premier League. H Μπράιτον πέρσι πλήρωσε την αστοχία της, ήταν από πιο παραγωγικές σε ευκαιρίες ομάδες του πρωταθλήματος, όμως με xGoals 1,66 σημείωνε ελάχιστα πάνω από 1 γκολ σε κάθε παιχνίδι της (40 γκολ σε 38 αγωνιστικές).

Φέτος ο προπονητής της, ο Πότερ, έχει δουλέψει σκληρά να την κάνει πιο κυνική και αρχικά έδειχνε να τα έχει καταφέρει σε κάποιο βαθμό. Τελευταία, πάντως, περνά μια κοιλιά με επτά κολλητά ματς χωρίς νίκη, όμως στα περισσότερα απ’ αυτά η ομάδα του παρέμενε άκρως ενεργή στο επιθετικό κομμάτι.

Έτσι κι αλλιώς η Λιντς είναι και αυτή ομάδα που δεν κλείνεται, ενώ αμυντικά βγάζει εξακολουθητικά θέματα, έχοντας μόλις μια φορά καθαρά δίχτυα στα 13 τελευταία στην Premier League. Παίζεται το G/G & Over 2,5 στο 2,20+.

Γιουβέντους - Αταλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Με την ίδια λογική πονταρίσματος θα κινηθούμε και στη Serie A, στο ντέρμπι (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) της ημέρας, το Γιουβέντους – Αταλάντα. Η Αταλάντα είναι ίσως η ομάδα που παίζει το πιο ανοικτό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, ιδίως μάλιστα όταν πιάσει φόρμα, όπως φαίνεται να έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα.

Τα στατιστικά της τα λένε όλα, στα 10 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχει κάνει ισάριθμα G/G και 9 συνδυαστικά G/G & Over 2,5! Η Γιουβέντους φέτος έχει πολλές αμυντικές αδυναμίες, χαρακτηριστικό ότι παραχωρεί σχεδόν 1,20 xGoals μέσω όρο σε κάθε της παιχνίδι. Το κόμπο του G/G & Over 2,5 είναι στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Αταλάντα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.0), 19:00
  • Μπράιτον - Λιντς: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ