TOTAL BETTING

Η βραδινή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα του 5.18

Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα Champions League κόντρα στην Ατλέτικο | 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα Champions League κόντρα στην Ατλέτικο | 28 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

To Match Money ακτινογραφεί το βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε παιχνίδι με Serie A και Bundesliga.

Με τη Γιουβέντους να είναι εκτός μάχης σχεδόν από το ξεκίνημα της χρονιάς και με την Ίντερ να είναι αρκετά πιο ευάλωτη σε σύγκριση με πέρσι, η Μίλαν κάνει και πάλι όνειρα για τον τίτλο.

Η Μίλαν, που ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Νάπολι, παίζει απόψε στο "Αρτέμιο Φράνκι" με τη Φιορεντίνα (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι "βιόλα" φέτος δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμό σε πέντε ματς απέναντι στους μεγάλους της χώρας, ηττήθηκαν με Ρόμα (1-3), Ιντερ (1-3), Νάπολι (1-2), Λάτσιο (0-1) και Γιουβέντους (0-1)!

Στο αποψινό παιχνίδι με τη Μίλαν, μάλιστα, θα λείψει το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Μιλένκοβιτς και Μαρτίνες-Κουάρτα, λόγω τιμωρίας! Η Μίλαν παραμένει αξιόπιστη εκτός έδρας, έχοντας μόλις μία απώλεια βαθμών στο 1-1 με τη Γιουβέντους. Το διπλό της παίζει στο 2,60+.

Δεύτερο βραδινό σημείο που μπορεί να πέσει στο τραπέζι είναι ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου με αντίπαλο τη Χέρτα στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η Ουνιόν ήταν αήττητη 21 ματς εντός έδρας και έχασε το αήττητο από την Μπάγερν στο τελευταίο εντός έδρας της Bundesliga. Μάλλον θα ήταν παράλογο να κάνει αυτή η ομάδα δεύτερη κολλητή ήττα μπροστά στο φανατικό κοινό της και σε ένα τέτοιο ματς. Είναι πιο σκληρή και καπάτσα ομάδα από τη Χέρτα και ο άσος, παρότι πιέστηκε, παραμένει γύρω από το ικανοποιητικό 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα - Μίλαν: 2 (απόδοση 2.62), 21:45
  • Ουνιόν – Χέρτα: 1 (απόδοση 1.98), 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ