TOTAL BETTING

Η βραδινή πρόταση από το Match Money: Δυάδα με ειδικά στο 2.20 και στο 2.40

Ο άσος της Σοσιεδάδ, Αλεξάντερ Ισακ
Ο Αλεξάντερ Ισακ © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ολοκληρώνει το σημερινό του παιχνίδι με δύο βραδινά special bets.

Αρχή από τη SuperLeague Interwetten, εκεί που ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ιωνικό στη Λεωφόρο (20:30 Cosmote Sport 2 HD, Live από το SPORT24). Ο Καρλίτος, μαζί με τον Βιτάλ, κάνουν την ποιοτική διαφορά στην επίθεση των "πρασίνων". Ο πρώτος έβαλε δύο γκολ στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα, άλλα δύο (με κερδισμένο πέναλτι που δεν εκτέλεσε) και ασίστ στο δεύτερο ματς της Λεωφόρου κόντρα στον Βόλο.

Από τη στιγμή που ο Μακέντα είναι τραυματίας και ο Ιωαννίδης είναι ανέτοιμος, το Match Money θεωρεί ότι ο Καρλίτος θα είναι ο κύριος εκφραστής της επιθετικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού και σε ματς που αναμένεται να έχει τον πλήρη έλεγχο και να παίξει επιθετικά, παίζεται το 2.40 να σκοράρει anytime.

Ο Αλεξάντερ Iσακ έκανε τη διαφορά στο Σουηδία – Ελλάδα, πετυχαίνοντας το 2-0 και κερδίζοντας το πέναλτι που άνοιξαν το σκορ οι Σουηδοί. Ο Iσακ είχε ξεκινήσει "κουμπωμένος" στη Σοσιεδάδ, δεν είχε σκοράρει στα τέσσερα πρώτα, έχασε τα τρία επόμενα λόγω τραυματισμού, επέστρεψε ως αλλαγή πριν από τη διακοπή των εθνικών, πλέον όμως είναι στο 100% και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη θα οδηγήσει την επίθεση.

Μάλιστα, βρίσκει απέναντί του μια ομάδα, τη Μαγιόρκα (22:00 Live από το SPORT24), η οποία έχει θέματα στο κέντρο της άμυνας και δεδομένα θα βρει ευκαιρίες για να πετύχει το πρώτο του γκολ στη La Liga. Πληρώνει 2.25 για anytime σκόρερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
20:30 Παναθηναϊκός – Ιωνικός: Να σκοράρει ο Καρλίτος (2.40)
22:00 Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα: Να σκοράρει ο Ίσακ (2.25)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ