TOTAL BETTING

Η βραδινή πρόταση από το Match Money: Από Βέλγιο μέχρι Τουρκία για το 4.20

Ο Μπακασέτας στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Ρόμα
Ο Μπακασέτας στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Ρόμα PHOTO CREDITS: © 2021 / AP IMAGES

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δυάδα από Βέλγιο και Τουρκία.

Ξεκινάμε από το βελγικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Κορτράικ - Οστάνδη (23/10 19:30 Live από το SPORT24). Για την Κορτράικ το διάστημα της πρόσφατης διακοπής για τις εθνικές ομάδες ήταν πολύ γεμάτο, καθώς από το πουθενά έχασε τον προπονητή της, τον Σλοβένο Λούκα Έλσνερ, ο οποίος την εγκατέλειψε για τα μάτια της Σταντάρ Λιέγης.

Δεν έμεινε πάντως και η ίδια με σταυρωμένα χέρια, ανακοινώνοντας άμεσα τον αντικαταστάτη του, τον Γάλλο Καρίμ Μπελοσίν, που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη Σαρλερουά αλλά θεωρείται παιδί της Κορτράικ. Εχει φορέσει τη φανέλα της ως παίκτης αλλά και έχει καθίσει παλιότερα ξανά στον πάγκο της.

Ο 43χρονος Γάλλος θεωρείται προπονητής ψυχολογίας και άμεσα άλλαξε το κλίμα στην ομάδα της Δυτικής Φλάνδρας. Στο ντεμπούτο του βέβαια, κόντρα στην πανίσχυρη Κλαμπ Μπριζ εκτός έδρας, δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα (ήττα 2-0), όμως η εμφάνιση ήταν θετική και η γλώσσα του σώματος των παικτών έδειξε πως υποδέχθηκαν πολύ καλά την αλλαγή στον πάγκο.

Τώρα η Κορτράικ αντιμετωπίζει την Οστάνδη εντός έδρας, μια ομάδα δηλαδή λίγο πολύ ίδιων κυβικών και το ματς είναι σταμπαρισμένο από τον Μπελοσίν για την πρώτη του νίκη. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική η Κορτράικ αντιμετωπίζει τη Σταντάρ Λιέγης, σε ένα παιχνίδι πολύ ειδικών συνθηκών. Στο 1.95 ο άσος.

Τράμπζονσπορ για πρωτάθλημα

Γράφαμε και την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Τραμπζονσπόρ είναι εκ των διεκδικητριών του τίτλου στην Τουρκία. Νίκησε με ανατροπή τη Φενερμπαχτσέ στο μεγάλο ντέρμπι και πηγαίνει τώρα να παίξει με την Γκεζτέπε ως πρωτοπόρος και με την ψυχολογία στα ύψη (23/10 19:00 Live από το SPORT24).

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν είναι η Γκεζτέπε (2-2-5 συνολικά, 1-0-3 εντός έδρας), ακόμη και στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κασίμπασα ενώ έβγαλε φάσεις, αμυντικά ήταν και πάλι κακή και είχε καλύτερο παίκτη τον γκολκίπερ της. Παίζεται το διπλό στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκεζτέπε – Τραμπζονσπόρ: 2 (απόδοση 2.15), 19:00
  • Κορτράικ – Οστάνδη: 1 (απόδοση 1.95), 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ