ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Η ταλαιπωρημένη Μπάγερν και τα ριμπάουντ του Βέσελι, δυάδα στο 3.70

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκέρι
Ο Αντρέα Τρινκέρι INTIME SPORTS

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague. Επιλογές από το Ζενίτ – Μπάγερν και το Φενέρμπαχτσε – Ούνικς.

Με τρεις ήττες έχει ξεκινήσει τη σεζόν στη EuroLeague η Μπάγερν. Οδυνηρός ο τρόπος που έχασε από την Ούνικς την Τρίτη (73-70), δεδομένου ότι έφτασε να προηγείται ακόμη και με 16 πόντους διαφορά. Εμφανές το πρόβλημα στην επίθεση, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές σκοράρει κατά μέσο όρο 70 πόντους.

Οι Βαυαροί πληρώνουν ασφαλώς τα σοβαρά προβλήματα απουσιών (Λούτσιτς, Τσίπτσερ, Ραντόσεβιτς) και το "κοντό" ροτέισον του Αντρέα Τρινκέρι, ο οποίος πρακτικά χρησιμοποιεί μόλις οχτώ παίκτες. Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτήν τη διαβολοβδομάδα η Μπάγερν υποχρεώθηκε να κάνει 1.500 χιλιόμετρα (!) για να ανέβει από το Καζάν στην Αγία Πετρούπολη, άρα αναμένεται αρκετά καταπονημένη απόψε κόντρα στη Ζενίτ (14/10 20:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Η Ζενίτ μετά από δύο νίκες στο "δρόμο", υπέστη την Τρίτη μία φυσιολογική ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Τώρα όμως επιστρέφει στη βάση της για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν στη EuroLeague και έχει την ευκαιρία να πάει το ρεκόρ της στο 3-1.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει στη διάθεσή του αυτήν τη στιγμή ένα πολύ πιο γεμάτο ρόστερ από αυτό της Μπάγερν, που του επιτρέπει να κάνει και πολύ πιο ισορροπημένο ροτέισον. Ο Λόιντ αποτελεί εγγύηση στην επίθεση, βάζοντας 19 πόντους στα τελευταία δύο ματς με Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ. Γενικά, η Ζενίτ είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα, ξέρει να παίζει άμυνα κι αν κρατήσει την Μπάγερν εκεί κοντά στους 70 πόντους, λογικά δεν θα προβληματιστεί να φτάσει στη νίκη. Επιλογή ο άσος στο -3,5 σε απόδοση 1.70.

Με τα ριμπάουντ του Βέσελι

Η Φενέρμπαχτσε κινδυνεύει να καταντήσει ανέκδοτο. Μετά το απίστευτο "χαρακίρι" στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό κατόρθωσε να χάσει και στο Βερολίνο από την ελλιπέστατη Αλμπα με 84-70. Είναι φανερό πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έχει βρει ρόλους στην ομάδα του και προς το παρόν δεν παίρνει το 100% από το πανίσχυρο ρόστερ του.

Το ματς με την Ούνικς (14/10 20:45 Novasports Start, Live από το SPORT24) η οποία προέρχεται από την πρώτη της νίκη στη σεζόν, εκ των πραγμάτων είναι κρίσιμο για την τουρκική ομάδα. Η Φενέρ υποχρεούται να παίξει σκληρή άμυνα, διότι αν η τριάδα Χεζόνια, Κάνααν, Λορέντζο Μπράουν βρει ρυθμό, θα βρεθεί ξανά προ εκπλήξεως.

Περιμένοντας λοιπόν από τη Φενέρ να βγάλει σκληράδα και αντίδραση, αναμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά άστοχα σουτ. Αυτό μπορεί να ευνοήσει τον Γιαν Βέσελι, προκειμένου να κατεβάσει αρκετά ριμπάουντ.

Με τον Μπαρτέλ τραυματία και τον Τζόρτζεβιτς να μην έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στον Ντουβεριόγλου, ο Βέσελι πατάει το παρκέ κατά μέσο όρο πάνω από 31 λεπτά στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Με τον Παναθηναϊκό κατέβασε 10 ριμπάουντ και με την Αλμπα 11. Στο 2.18 να μαζέψει αυτήν τη φορά τουλάχιστον οχτώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
20:00 Ζενίτ - Μπάγερν: 1 με -3,5 (1.70)
20:45 Φενέρμπαχτσε - Ούνικς: Βέσελι 8+ ριμπάουντ (2.18)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ