STOIXIMAN BET

Η Super League παίζει στη Stoiximan με σούπερ αποδόσεις & αμέτρητα ειδικά

Οι Σβαμπ και Μουνάφο σε Αστέρας - ΠΑΟΚ
Οι Σβαμπ και Μουνάφο σε Αστέρας - ΠΑΟΚ INTIME

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Κυριακάτικο μενού της 2ης αγωνιστική της Super League, με την Stoiximan να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο και αυτή την αγωνιστική!

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής στη Super League. Δύσκολη η δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, το βράδυ της Κυριακής (20:30). Ο Αστέρας έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ματς στο οποίο η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε πιο κοντά στη νίκη. Σκληροτράχηλοι οι Αρκάδες, πιέζουν σωστά στο χώρο και έχουν την δυνατότητα να απειλούν τόσο με τη μπάλα στο χορτάρι όσο και από αέρος.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα-σοκ από τον ΠΑΣ στην Τούμπα, παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές του. Κέρδισε σχετικά εύκολα, αλλά χωρίς να ενθουσιάσει, την Πέμπτη τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ για το Conference League και πλέον ξέρει πως δεν πρέπει να χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα. Η λογική του αγώνα μπορεί να φέρει πολλές δυνατές μάχες στο 'Θεόδωρος Κολοκοτρώνης', με την επιλογή σύνολο καρτών 5-6 σε απόδοση 2.35.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* στη Stoiximan

Την ίδια ώρα με το ματς της Τρίπολης (20:30) διεξάγεται και αυτό στο 'Αθανάσιος Διάκος'. Η Λαμία το πάλεψε πολύ στο Πανθεσσαλικό, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 2-1 από τον Βόλο. Στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει 2-0, όμως μετά το 46' ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, μείωσε και έψαξε την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Θύμα 'μίνι' έκπληξης έπεσε ο Ολυμπιακός, που έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Φάληρο. Το 4-4-2 δεν δούλεψε όπως θα περίμενε ο Πέδρο Μαρτίνς, που είδε την ομάδα του να ασκεί ασφυκτική πίεση την τελευταία μισή ώρα του αγώνα. Όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, οι 'ερυθρόλευκοι' δεν μπόρεσαν να λυγίσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και με το 'καλημέρα' γνώρισαν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.

Η αντίδραση ήρθε με την επικράτηση-θρίλερ κόντρα στην Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ περνώντας με νίκη από την έδρα της Λαμίας. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των ομάδων και την συνδυαστική επιλογή 2 ημίχρονο - 2 τελικό και over 1,5 γκολ συναντάμε σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan.

Super League με κορυφαίες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά & μακροχρόνια στοιχήματα και Live MatchCombo στη Stoiximan!

To πρόγραμμα ξεκινά στις 16:00 με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Βόλο και συνεχίζεται στις 18:15 με δύο αναμετρήσεις. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, ενώ η ΑΕΚ θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ και τον Τσούμπερ στο 2.75 στη Stoiximan να δώσει ασίστ σε συμπαίκτη του.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

TAGS STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ