TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μία ισοπαλία κι ένα fun bet

Ο Χανς Φανάκεν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην εθνική Βελγίου
Ο Χανς Φανάκεν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην εθνική Βελγίου © 2022 OLIVIER MATTHYS/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και παίζει μπάλα με το Nations League και το γειτονικό ντέρμπι του Βελγίου με την Ολλανδία.

Τo Nations League πρωταγωνιστεί και στο κουπόνι της Παρασκευής, εφτά συνολικά παιχνίδια. Από Βέλγιο – Ολλανδία και Γαλλία – Δανία μέχρι τα ταπεινά Λετονία – Ανδόρα και Λιχτενστάιν – Μολδαβία.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

To μεγαλύτερο ματς της ημέρας είναι φυσικά το Βέλγιο – Ολλανδία (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), το παραδοσιακό ντέρμπι των Κάτω Χωρών, που θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο "Κινγκ Μποντουέν Στέντιουμ" στις Βρυξέλλες. Και για τους δύο προπονητές πάντως, τον Μαρτίνεθ του Βελγίου και τον Φαν Χάαλ της Ολλανδίας, είναι ξεκάθαρο από τις δηλώσεις τους ότι αυτό το πακέτο αγώνων του Nations League (Πολωνία και Ουαλία οι άλλες δύο του ομίλου) θα χρησιμοποιηθεί ως αγώνες προετοιμασίας εν όψει του Μουντιάλ, από το οποίο, αστεία αστεία, μας χωρίζουν μόλις πεντέμισι μήνες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πάνω σε αυτή τη λογική, το βασικό ζητούμενο και για τους δύο προπονητές, πέρα από πιθανές δοκιμές σε σχήματα ή πρόσωπα, είναι να διατηρηθεί το θετικό μομέντουμ και να μην προκύψει κάτι απρόοπτο, ειδικά μάλιστα καθώς όλοι οι παίκτες έρχονται από το τέλος μιας πολύ επίπονης σεζόν. Και ο μόνος τρόπος για να διατηρηθεί το θετικό μομέντουμ και για τις δύο είναι ένα Χ. Το οποίο στους περισσότερους μπουκ παίζει σε αποδόσεις άνω του 3.50, φτάνοντας μέχρι και το 3.70, που, αυστηρά στοιχηματικά και αριθμητικά, μάλλον έχει μεγαλύτερη αξία τόσο από τον άσο (γύρω στο 2.30) και από το διπλό (στο 3.00-3.20).

Κι αν δεν είσαι πολύ φίλος των ισοπαλιών, ή αν προτιμάς ένα πιο χαλαρό παιχνίδι με μικρότερη μίζα σε λογική fun bet, το ακριβές σκορ 1-1 δίνεται σε απόδοση 7.10. Το 1-1 είναι έτσι κι αλλιώς το πιο κοινό σκορ στην ιστορία του ποδοσφαίρου (διαχρονικά, γύρω στο 12% των ποδοσφαιρικών αγώνων λήγουν 1-1), ενώ, ειδικότερα για το συγκεκριμένο ζευγάρι, 1-1 τελείωσαν και οι δύο τελευταίες τους συναντήσεις αλλά και οι τρεις από τις τελευταίες πέντε.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέλγιο – Ολλανδία: Χ (απόδοση 3.71) 21:45
  • Βέλγιο – Ολλανδία: 1-1 ακριβές σκορ (απόδοση 7.10) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ