TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βραζιλιάνικη δυάδα με γκολ

Ο άσος της Φλουμινένσε στο Λουίς Ενρίκε
Ο άσος της Φλουμινένσε στο Λουίς Ενρίκε © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει στοίχημα με γκολ από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Τέλος το Nations League, πλέον μπαίνουμε για τα καλά σε λάτιν ρυθμούς και σήμερα θα ποντάρουμε σε δύο στοιχήματα με γκολ από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Αμερικής

Σεαρά – Ατλέτικο Μινέιρο (16/06 01:00 Live από το SPORT24) το πρώτο παιχνίδι που πέφτει στο τραπέζι. Τρία στα τέσσερα Goal/Goal έχει εντός έδρας η Σεαρά, μοναδικό που κόλλησε ήταν το 0-1 από την Μπραγκαντίνο. Επίσης, δέχεται γκολ σε όλα τα εντός έδρας. Η Ατλέτικο επίσης είναι στα τρία στα τέσσερα Goal/Goal εκτός έδρας. Δεν είναι ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά, ενώ επίσης δεν θα έχει διαθέσιμο τον καλύτερο αμυντικό χαφ της.

Και οι δύο δεν πρόκειται να κλειστούν και ίσως πάρουν περισσότερα ρίσκα απ’ όσα πιστεύουν οι μπουκ. Η Ατλέτικο θέλει το τρίποντο για να καλμάρει (ιδίως από τη στιγμή που στο αμέσως επόμενο μετά υποδέχεται τη Φλαμένγκο). Ενώ η Σεαρά έχει νέο πάγκο και φορμαρισμένη μεσοεπιθετική γραμμή.

Τέλος, τα τελευταία χρόνια κάνουν καλά παιχνίδια στο "Καστελάο" και μετρούν τέσσερα σερί Goal/Goal στα μεταξύ τους.

Στο Αμέρικα Μινέιρο – Φλουμινένσε (16/06 03:30 Live από το SPORT24) και οι δύο έρχονται από άσχημα αποτελέσματα και θα ψάξουν την αντίδραση. Η Αμέρικα εντός έδρας πιέζει πάντα, ενώ παράλληλα μόλις σε ένα παιχνίδι έχει κρατήσει καθαρή την εστία της. Παράλληλα, φτιάχνει συνέχεια ευκαιρίες, συγκυριακό το ότι δεν σκόραρε κόντρα στη Σάο Πάουλο. Η Φλουμινένσε έχει την ποιότητα και μπορεί να βρει και αυτή ένα γκολ. Το αμφίσκορο είναι σε τιμές αουτσάιντερ και γύρω από το 2.10 αξίζει το ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεαρά - Ατλέτικο Μινέιρο: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 01:00
  • Αμέρικα Μινέιρο - Φλουμινένσε: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 03:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ