TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το θέλει πιο πολύ ο "δάσκαλος"

Ο Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά το μεγάλο ματς της ημέρας ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ για τον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας.

Σαββατοκύριακο FA Cup στην Αγγλία, όπου ο θεσμός έχει πλέον φθάσει στον 4ο γύρο (φάση των 32). Και η αυλαία ανοίγει σήμερα το βράδυ με το μεγαλύτερο παιχνίδι που έβγαλε η κλήρωση, Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Και είναι μεγάλο ματς από όπου και αν το πιάσεις. Έτσι κι αλλιώς οι δυο τους είναι δύο από τις μεγάλες δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά ταυτόχρονα το ζευγάρι είναι μια κόντρα δασκάλου-μαθητή, αφού ο Αρτέτα ήταν για χρόνια βοηθός του Γκουαρδιόλα στη Σίτι. Επιπλέον, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν στην Premier, με την Άρσεναλ να οδηγεί την κούρσα και τη Σίτι να ακολουθεί στο -5, είναι και ένα ψυχολογικό μπρα ντε φερ για το ποια θα πάρει το πάνω χέρι εν όψει της μάχης για τον τίτλο. Και το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι, μπορεί πια να είμαστε στα τέλη Ιανουαρίου, όμως το σημερινό ματς είναι το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν, αφού το παιχνίδι πρωταθλήματος για τον α’ γύρο είχε αναβληθεί.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η σκέψη μας πηγαίνει προς τη Σίτι. Στο ποδόσφαιρο συνηθίζουμε να λέμε ότι τα ντέρμπι τα κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο, και στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία αυτή που μάλλον το θέλει περισσότερο είναι η Σίτι. Με την έννοια ότι η Σίτι είναι αυτή της οποίας έχει αμφισβητηθεί φέτος η κυριαρχία και κατά συνέπεια αυτή που βλέπει το σημερινό παιχνίδι ως ευκαιρία να δώσει απαντήσεις και να κάνει δήλωση προθέσεων εν όψει της μάχης του πρωταθλήματος που θα φουντώσει τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν λέμε βέβαια ότι η Άρσεναλ δεν το θέλει ή δεν θα το κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις, όμως, όπως και να το κάνεις, για τους Λονδρέζους ο μεγάλος στόχος φέτος, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι ο τίτλος της Premier. Στο 1.80 είναι ο άσος της Σίτι, και με δεδομένο ότι το πρόγραμμα αυτή την περίοδο στην Αγγλία δεν είναι πολύ πιεστικό (χωρίς αγώνα το μεσοβδόμαδο που μας πέρασε και επίσης χωρίς αγώνα το μεσοβδόμαδο που μας έρχεται) και ο Γκουαρδιόλα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, δεν είναι καθόλου κακή απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάν. Σίτι – Άρσεναλ: 1 (απόδοση 1.80) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ