TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ

Ο Τζάροντ Μπόουεν πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Έβερτον | 21 Ιανουαρίου 2023
Ο Τζάροντ Μπόουεν πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Έβερτον | 21 Ιανουαρίου 2023 @2023 STEVE LUCIANO/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τον τελικό του Europa Conference League και διακρίνει την ανωτερότητα της Γουέστ Χαμ έναντι της Φιορεντίνα.

Όπως και ο τελικός του Europa League πριν από μια βδομάδα, έτσι και ο τελικός του Conference League σήμερα δείχνει πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Και φυσικά δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι όπως στο Σεβίλλη – Ρόμα έτσι και στο Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ οι αποδόσεις του άσου και του διπλού είναι λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα, γύρω στο 2.70-2.75, αυτό δηλαδή που λέμε σετ καθαρής τριπλής (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Σε έναν τέτοιο τελικό, πρακτικά ό,τι και να παίξεις δεν μπορεί να χαρακτηριστεί λάθος, είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι που το πιθανότερο είναι να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η δικιά μας αίσθηση πάντως, από την εικόνα και την παρουσία των δύο φιναλίστ όλη τη σεζόν, είναι ότι η Γουέστ Χαμ θα έπρεπε να ήταν το ελαφρύ φαβορί του τελικού.

Για τη Γουέστ Χαμ, ίσως να μετρά αρνητικά στην εκτίμηση της αγοράς η πολύ κακή σεζόν που έκανε φέτος στην Premier League, όμως η όντως απογοητευτική πορεία των Λονδρέζων στην Premier ήταν περισσότερο θέμα συγκυριών. Η Premier είναι το πιο σκληρό και δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου και αν ξεκινήσεις με πέντε ήττες στις πρώτες εφτά αγωνιστικές δεν είναι απλό να επανέλθεις. Η Γουέστ Χαμ όμως είναι μίνιμουμ ομάδα δεκάδας στην Premier και τόσο ως ρόστερ όσο και ως πρότζεκτ δείχνει ένα δυο βήματα πιο μπροστά από τη Φιορεντίνα.

Πέρυσι έφτασε στα ημιτελικά του Europa, έχοντας αποκλείσει Σεβίλλη και Λιόν, ενώ φέτος στο Conference έτρεξε το εντυπωσιακό 13-1-0 βγάζοντας πραγματική ανωτερότητα. Κι αν πει κανείς ότι οι αντίπαλοί της δεν ήταν πρώτης γραμμής (Άλκμααρ, Γάνδη, Άντερλεχτ τα πιο δύσκολα εμπόδια), η απάντηση είναι ότι το να είσαι ανώτερος στα χαρτιά δεν διασφαλίζει ότι θα φανείς όντως ανώτερος και μέσα στο γήπεδο. Και βέβαια ότι, αντίστοιχα, η Φιορεντίνα δεν αντιμετώπισε πιο δύσκολους αντιπάλους (Βασιλεία, Λεχ Πόζναν, Μπράγκα), αλλά η εικόνα της δεν έβγαλε σε καμία περίπτωση την ίδια σιγουριά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: 2 (απόδοση 2.75) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ