TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το must win της Ελλάδας και το 4.00+ που κάνει "μπαμ"

Όρκος νίκης από την Εθνική ομάδα
Η Εθνική ομάδα INTIME SPORTS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει στην Ελλάδα του 2.38 και σε ένα αουτσάιντερ του 4.00+.

Γεωργία – Ελλάδα για τον 3ο όμιλο των προκριματικών και προφανώς δεν περιμένει κανείς το Match Money να του μιλήσει για την κρισιμότητα του αγώνα (19:00 COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV και Live από το SPORT24). Η Ελλάδα σε περίπτωση νίκης διατηρεί τις όποιες ελπίδες για την πρόκριση, σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας αποχαιρετά μια ακόμη διοργάνωση.

Για να είμαστε, όμως, λίγο περισσότερο ρεαλιστές, το ζητούμενο για την Ελλάδα είναι να διατηρήσει μομέντουμ, το πολύ καλό κλίμα (οι παίκτες φάνηκε ότι το χάρηκαν μετά από καιρό και έδειξαν ότι στηρίζουν απόλυτα τον Φαν Σιπ, παρά τα όσα ακούγονταν δεξιά κι αριστερά) και την αυτοπεποίθηση που δημιουργήθηκαν από την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Σουηδία και τη νίκη με 2-1.

Έτσι κι αλλιώς παίζουμε με μια ομάδα που έχει μόλις μια νίκη στα 13 προηγούμενα, έχει τον ομοσπονδιακό Σανιόλ σε έντονη πίεση και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας της έχασε από Ισπανία (φυσιολογικά), από Κόσοβο και από την Αρμενία και πήρε "Χ" από την Εσθονία. Το διπλό της εθνικής μας παίζεται στο 2.38.

Το αουτσάιντερ της ημέρας

Από τους πιο αμφίρροπους ο 9ος όμιλος των προκριματικών του Μουντιάλ. Η Αγγλία βέβαια θα καθαρίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση, όμως για τη 2η θέση γίνεται χαμός: Αλβανία 12 βαθμοί, Πολωνία 11 και Ουγγαρία 10.

Ουγγαρία – Αλβανία παίζουν σήμερα στη Βουδαπέστη (21:45 COSMOTE SPORT 3 HD, Live από το SPORT24) και το ματς είναι μια τεράστια ευκαιρία για τους Αλβανούς να κάνουν ένα καθοριστικό βήμα για το μεγάλο όνειρο. Οι Ούγγροι μετά το Euro 2020 βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και στα τρία τελευταία ματς των προκριματικών έχουν νικήσει μόνο την Ανδόρα, κι αυτή μάλιστα με το καθόλου πειστικό 2-1. Στα άλλα δύο τους ματς γνώρισαν τη συντριβή από την Αγγλία στη Βουδαπέστη (0-4) και έχασαν και στα Τίρανα από την Αλβανία με 1-0 στις 5 Σεπτεμβρίου. Μέσα σε όλα, προέκυψε και η τιμωρία της UEFA, που την υποχρεώνει να υποδεχθεί κεκλεισμένων των θυρών την Αλβανία μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις των οπαδών της προς τους παίκτες της εθνικής Αγγλίας.

Στο 4,00+ είναι το διπλό της Αλβανίας και αξίζει απόλυτα το ποντάρισμα. Μάλιστα, αξίζει να παιχτεί καθαρό διπλό, χωρίς ‘"καλύψεις’" με DNB ή Χ. Κι αυτό γιατί οι Αλβανοί ουσιαστικά θέλουν τη νίκη σήμερα.

Οι Πολωνοί, στα τέσσερα ματς που απομένουν, παίζουν τώρα με το Σαν Μαρίνο, την Τρίτη με την Αλβανία στα Τίρανα και κλείνουν με Ανδόρα και Ουγγαρία (εντός). Έτσι, οι Πολωνοί θεωρητικά έχουν εύκολα 9 βαθμούς, χωρίς να λογαριάζουμε το ματς στην Αλβανία, και φτάνουν στους 20. Από την άλλη, οι Αλβανοί, μετά το σημερινό ματς, έχουν τους Πολωνούς την Τρίτη και στη συνέχεια Αγγλία στο Λονδίνο και Ανδόρα. Επομένως οι Αλβανοί έχουν "σίγουρους" μόνο τρεις βαθμούς.

Αν λοιπόν μείνουν στην ισοπαλία σήμερα και με δεδομένο ότι η λογική λέει πως στην Αγγλία θα ηττηθούν, φτάνουν μαξ στους 16 βαθμούς κι ακόμη κι αν νικήσουν τους Πολωνούς την Τρίτη, το πιθανότερο είναι να μην τους φτάσει. Αντίθετα, με νίκη σήμερα, μπορούν να υπολογίζουν ότι θα φτάσουν στους 18 βαθμούς, και να τα παίξουν όλα για όλα την Τρίτη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
19:00 Γεωργία – Ελλάδα: 2 (2.38)
21:45 Ουγγαρία – Αλβανία: 2 (4.01)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ