TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το 3.30+, η δυάδα και το ντέρμπι της αγωνιστικής

Οι οπαδοί της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν για την πώληση της ομάδας τους
Οπαδοί της Νιούκαστλ © 2021 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε τέσσερις προτάσεις από το 1.87 ως το 3.36.

Νιούκαστλ – Τότεναμ για την Premier League (18:30 Cosmote 3 HD, Live από το SPORT24), ματς το οποίο έρχεται αμέσως μετά από μια διακοπή τεραστίων αλλαγών για τη Νιούκαστλ όπως διαβάζετε αναλυτικά και στο Match Money. Ολοκληρώθηκε η πώλησή της στη PIF, η οποία αποτελεί τον κρατικό διαχειριστή των επενδυτικών funds της Σαουδικής Αραβίας, έναντι του αστρονομικού ποσού των 350 εκατ. ευρώ! Ζαλίζει το μέγεθος της εκτίναξης, απίστευτη χαρά στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ήταν εδώ και πολλά χρόνια στα… κάγκελα λόγω του πρώην προέδρου Μάικ Άσλι, ο οποίος δεν έβαζε φράγκο και είχε καταδικάσει αυτό το μεγάλο μέγεθος στη μετριότητα.

Το κλίμα λοιπόν θα είναι πανηγυρικό, ο τεχνικός Στιβ Μπρους, παρότι γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν, έχει απίστευτη εμπειρία (δίνει μάλιστα σήμερα το 1000ό παιχνίδι της καριέρας του) για να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και να φύγει με το κεφάλι ψηλά.

Μάλιστα, η Νιούκαστλ βρίσκει απέναντί της μια ασταθέστατη Τότεναμ, η οποία και ανακοίνωσε 2 παίκτες με covid-19 (δεν κατονόμασε ποιους) και έχει και 4 Λατίνους που καθυστέρησαν να επιστρέψουν από τις εθνικές και μάλλον δεν θα παίξουν. Στο 3.30+ παίζεται ο άσος.

Η δυάδα της ημέρας

Το διπλό της Νις στην Τρουά (14:00 Novasports 2 HD, Live από το SPORT24) και ο άσος της Ρόζενμποργκ με τη Βαλερένγκα είναι η δυάδα της ημέρας του Match Money.

Στη Ligue 1 η Νις έχει ξεκινήσει με το πόδι στο γκάζι, ο Γκαλτιέ έχει κάνει εξαιρετικό έργο, ενώ πλέον έχει και όλα τα επιθετικά της όπλα ετοιμοπόλεμα. Η Τρουά ακόμα ψάχνεται. ΟΚ το διπλό στο 1.90+.

Στη Νορβηγία βρισκόμαστε εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος και πλέον το κίνητρο θα κάνει παιχνίδι. Ρόζενμποργκ – Βαλερένγκα το ματς, η Ρόζενμποργκ είναι αυτή που δεν έχει περιθώρια, καθώς βρίσκεται στο κυνήγι της Ευρώπης, ενώ είναι και στο -7 από την κορυφή, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Μακριά από κάθε στόχο η Βαλερένγκα, έχει μάλιστα κάκιστη παράδοση στο Τροντχάιμ. Ο άσος είναι στο 1.85+.

Το ντέρμπι της ημέρας

Μεγάλο ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε (19:00 Live από το SPORT24). Η Φενέρ φαίνεται ότι έχει μπλέξει στα… τερτίπια του περίεργου τεχνικού της, του γνωστού μας Πορτογάλου Περέιρα. Τσακώνεται με όλους (στην αρχή της χρονιάς είχε τσακωθεί με τους οπαδούς, τώρα είναι στα… μαχαίρια με τον σούπερ σταρ Οζίλ), ενώ και αγωνιστικά δεν πείθει. Την είδαμε στην τριάρα από τον Ολυμπιακό, ενώ και στις τρεις κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα δεν ήταν καλή, παίζοντας μάλιστα με μικρομεσαίες ομάδες.

Η Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα είναι από τα φαβορί για την κούπα φέτος. Πολύ ενισχυμένη, ενώ ένα από τα πιο βασικά της ατού είναι ότι δεν παίζει Ευρώπη, όπως παίζουν οι τρεις ομάδες της Πόλης. Εντός έδρας έχει να ηττηθεί από τον προηγούμενο Μάρτιο, για το σημερινό ματς υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στον κόσμο και ήδη εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια και ο άσος της στο 2.30+ παίζεται εύκολα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονό

18:30 Νιούκαστλ – Τότεναμ: 1 (3.30)

Δυάδα

14:00 Τρουά – Νις: 1 (1.95)

20:00 Ρόζενμποργκ – Βαλερένγκα: 1 (1.85)

Μονό

19:00 Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε: 1 (2.30)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ