TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σημεία κινήτρου από τη La Liga

Ο άσος της Θέλτα Ιάγο Άσπας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε αγώνα για τη La Liga στο Balaidos
Ο άσος της Θέλτα Ιάγο Άσπας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα Ⓒ 2022 LALO R. VILLAR/ ASSOCIATED PRESS

Η τελευταία αγωνιστική της La Liga, με ανοιχτά μέτωπα την 7η θέση του Conference και τον υποβιβασμό, κυριαρχεί στο κυριακάτικο πρόγραμμα.

Οσασούνα – Χιρόνα (19:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). Τέσσερις ομάδες διεκδικούν στο φινάλε την 7η θέση: Οσασούνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χιρόνα και Βαγιεκάνο, ενώ μαθηματικές πιθανότητες έχει και η Σεβίλλη, που όμως δεν… συμφέρει κανέναν, αφού οι Σεβιγιάνοι πήραν ήδη εισιτήριο για το Champions League με την κατάκτηση του Europa και αν τερματίσουν 7οι η Ισπανία θα έχει μια ομάδα λιγότερη στην Ευρώπη. Η Οσασούνα είναι αυτή που βρίσκεται στην καλύτερη θέση, καθώς είναι η μόνη που κρατά την τύχη της στα χέρια της: νικά και είναι 7η ό,τι και να κάνουν οι υπόλοιπες. Η Οσασούνα όντως τη θέλει πολύ και την αξίζει φέτος την Ευρώπη, η Χιρόνα είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη και με απουσίες, ο άσος στο 2,15 λογικότατος.

Θέλτα – Μπαρτσελόνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Με μια νίκη στα τελευταία 11 ματς (κι αυτή επί της ουραγού και υποβιβασμένης Έλτσε με γκολ στο 90’) η Θέλτα έμπλεξε για τα καλά, καθώς μόνο με νίκη τώρα κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα είναι σίγουρη για τη σωτηρία της, διαφορετικά εξαρτάται από τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Το θετικό για τη Θέλτα είναι ότι πετυχαίνει την Μπαρτσελόνα πλήρως αδιάφορη και το ακόμη θετικότερο ότι παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις με τους γίγαντες της Βαρκελώνης. Και για αυτό ακριβώς ο άσος παίζει μάξιμουμ στο 2,60-2,65. Μιλάμε δηλαδή για κλασική περίπτωση παιχνιδιού ενδιαφερόμενης εναντίον αδιάφορης σε δραματικά κουτσουρουμένη απόδοση που το παίζεις μόνο αν αποδεχθείς ότι στα ίσα τα πράγματα είναι δύσκολα, αν η Μπαρτσελόνα δεν κάνει λίγο τα στραβά μάτια χάσαμε.

Έλτσε – Κάδιθ (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Μονόπλευρο το ενδιαφέρον. Η Έλτσε έχει εδώ και πολύ καιρό υποβιβαστεί, αλλά απαλλαγμένη από άγχος τα παίζει τα ματς της και έχει κάνει ζημιές (αήττητη στα τελευταία τέσσερα με 2-2-0 και 3-2-1 στα τελευταία έξι), η Κάδιθ θέλει έναν βαθμό για να σωθεί ανεξάρτητα τι θα κάνουν οι υπόλοιπες της ουράς. Τέτοιες περιπτώσεις, όταν δηλαδή η ομάδα που έχει το κίνητρο βολεύεται με δύο αποτελέσματα, στοιχηματικά είναι μπερδεμένες, αλλά στο συγκεκριμένο ίσως έχει κρυφή αξία το Χ, που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, στο 3.40-3.45. Έλτσε και Κάδιθ έχουν καλές σχέσεις, οπότε το Χ, το οποίο διατηρεί το τιμητικό θετικό σερί της Έλτσε και σώζει την Κάδιθ, φαντάζει μια χαρά συμβιβασμός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα – Χιρόνα: 1 (απόδοση 2.15) 19:30
  • Θέλτα - Μπαρτσελόνα: 1 (απόδοση 2.60), 22:00
  • Έλτσε – Κάδιθ: Χ (απόδοση 3.45) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ