TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ποντάρισμα στα βαριά χαρτιά

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πλούσιο στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει πάνω στη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα.

Από το Έβερτον – Λίβερπουλ το μεσημέρι μέχρι το Μίλαν – Ίντερ το βράδυ, η μέρα σήμερα είναι γεμάτη μεγάλα ματς.

Στα δύο μεγάλα ντέρμπι δεν έχουμε να σου πούμε κάτι σοβαρό: είναι από τις περιπτώσεις που το γνωστό κλισέ τα ντέρμπι δεν είναι για στοίχημα αλλά για τηλεθέαση μάλλον ισχύει. Μια out of the box σκέψη πάντως, αν θέλεις κάποιο fun bet, είναι το να υπάρξει κόκκινη, ενδεχόμενο που πληρώνει πάνω από 4.00 στο Έβερτον – Λίβερπουλ και γύρω στο 4.00 στο Μίλαν – Ίντερ.

Και δεν σου το λέμε μόνο για τον προφανή χαρακτήρα του ντέρμπι: Στο Έβερτον – Λίβερπουλ, σε επίπεδο Premier League, έχουν βγει συνολικά 22 κόκκινες, οι περισσότερες από κάθε άλλο ζευγάρι ομάδων, ενώ στο Μίλαν – Ίντερ διαιτητής είναι ο Ντανιέλε Κίφι, ο οποίος πέρυσι είχε δείξει 5 κόκκινες σε 16 ματς πρωταθλήματος, τις τέσσερις σε αγώνες της… Μίλαν.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για πιο… συμβατικό παιχνίδι, θα φύγουμε από τα ντέρμπι και θα πάμε σε δύο άλλα μεγάλα ματς της ημέρας, το Φιορεντίνα – Γιουβέντους (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και το Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Και στα δύο ματς φαβορί είναι το διπλό (στο 2.30-2.40 η Γιούβε, στο 1.75 η Μπάρτσα) και δεν νομίζουμε ότι μπορούν να υπάρξουν σοβαρές αντιρρήσεις.

Όχι τόσο για τη φοβερή κατάσταση των δύο φαβορί, αν και βέβαια τόσο η Γιούβε όσο και η Μπάρτσα μια χαρά έχουν ξεκινήσει τη σεζόν, όσο κυρίως για την εικόνα που παρουσιάζουν Φιορεντίνα και Σεβίλλη, που δείχνουν ότι δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται για τέτοια ματς.

Η Φιορεντίνα έχει μπει πολύ διστακτικά στη σεζόν, έχοντας μόνο μια νίκη στην πρεμιέρα επί της νεοφώτιστης Κρεμονέζε με 3-2 κι από κει και πέρα μετρά δύο ισοπαλίες με Έμπολι, Νάπολι και μία ήττα από την Ουντινέζε χωρίς καν να σκοράρει. Όσο για τη Σεβίλλη, ακόμη δεν έχει γευτεί τη νίκη, μετρώντας μία ισοπαλία με τη Βαγιαδολίδ και δύο ήττες από Οσασούνα και Αλμερία, στην τελευταία μάλιστα, στο 2-1 από την Αλμερία, η άμυνά της ήταν κυριολεκτικά για λύπηση.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Γιουβέντους: 2 (απόδοση 2.40) 16:00
  • Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 1.75) 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ