TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παίζοντας μία κατηγορία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε μία επιλογή από το μπαράζ της Γερμανίας για μία θέση στην Bundesliga 2.

Μεγάλο ματς σήμερα το βράδυ στη Γερμανία, Ντινάμο Δρέσδης – Καϊζερσλάουτερν (21:30 Live από το SPORT24). Και το Total Betting του Match Money σού δίνει την πάσα για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Το ματς είναι επαναληπτικό μπαράζ, ανάμεσα στη 16η της Β’ κατηγορίας, την Ντινάμο, και την 3η της Γ’ κατηγορίας, την Καϊζερσλάουτερν, με έπαθλο μια θέση στη 2.Bundesliga της σεζόν 2022-23. Το πρώτο παιχνίδι, στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν, έληξε 0-0, ένα ματς πολύ κλειστό με ελάχιστες φάσεις (τα xGoals ήταν μόλις 0,43-0,16 υπέρ της Καϊζερσλάουτερν), τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε και το ζευγάρι παραμένει απόλυτα ανοιχτό.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Γερμανία Προγνωστικά

Οι εταιρείες πηγαίνουν στην εύκολη λογική και στον σημερινό επαναληπτικό δίνουν φαβορί την έδρα και την ομάδα της μεγαλύτερης κατηγορίας: 2.42-3.15-3.15 το σετ αποδόσεων στη Stoiximan. Αλλά τα πράγματα μάλλον δεν είναι τόσο απλά.

Η Καϊζερσλάουτερν είναι μια πολύ βαριά φανέλα του γερμανικού ποδοσφαίρου και στο πρώτο ματς φάνηκε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αντίπαλό της. Η Ντινάμο έχει όλη την πίεση πάνω της και η καυτή ατμόσφαιρα στη Δρέσδη μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει μπούμερανγκ αν το ματς δεν εξελίσσεται ευνοϊκά. Στο κάτω κάτω, μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει νίκη μέσα στο 2022! Για την ακρίβεια, η τελευταία νίκη της Ντινάμο στο πρωτάθλημα ήταν στις 12 Δεκεμβρίου και έκτοτε μετρά ρεκόρ 0-11-7.

Παραδοσιακά, σε όλες τις χώρες, τέτοια παιχνίδια μπαράζ είναι οριακά, παιχνίδια με πολύ άγχος και νεύρα, που έχουν μέσα τους μπόλικο Χ. Οπότε το καρφί διπλό είναι μια επιλογή αυξημένου ρίσκου και η σωστή κίνηση είναι να καλύψεις τα νώτα σου και στο ενδεχόμενο ισοπαλίας. Είτε στο ασιάτικο 0 (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας), που δίνεται στο 2.20 στη Stoiximan, είτε στο ασιάτικο +0,25 (μισή νίκη σε περίπτωση ισοπαλίας), που δίνεται στο 1.82.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντινάμο Δρέσδης – Καϊζερσλάουτερν: +0,25 Καϊζερσλάουερν (απόδοση 1.82 - Stoiximan) 21:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ