TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι στα δύο ντέρμπι

Ο Νικολό Μπαρέλα μονομαχεί με τον Ελ Σαράουι στο ντέρμπι της Ιντερ με τη Ρόμα
Ο Νικολό Μπαρέλα μονομαχεί με τον Ελ Σαράουι στο ντέρμπι της Ιντερ με τη Ρόμα © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει στα δύο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας, το Αρσεναλ - Τότεναμ και το Ιντερ - Ρόμα.

Τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Premier League και Serie A, το Άρσεναλ – Τότεναμ και το Ίντερ – Ρόμα, κυριαρχούν στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Το παραδοσιακό ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου βρίσκει Άρσεναλ και Τότεναμ (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) στα… ντουζένια τους: 1η στη βαθμολογία η Άρσεναλ με 18 βαθμούς, από πίσω της η Τότεναμ με 17. Πραγματικά ντέρμπι τριπλή, καθώς πολύ εύκολα μπορείς να βρεις πολλά επιχειρήματα και για τη νίκη της Άρσεναλ αλλά και για τη νίκη της Τότεναμ.

Και σε τέτοιες περιπτώσεις η λύση είναι πολύ απλή: Χ στο 3.75! Ένα αποτέλεσμα που προφανώς καμία από τις δύο δεν θα κατέβει στο γήπεδο με αυτό ως στόχο, όμως στο τέλος της ημέρας καμία από τις δύο δεν θα δυσαρεστηθεί, αφού αμφότερες θα διατηρήσουν το μομέντουμ τους.

Και στο κάτω κάτω, στοιχηματικά μιλώντας, σε ένα ντέρμπι Άρσεναλ – Τότεναμ, ειδικά μάλιστα στη συγκεκριμένη συγκυρία, μετά από διακοπή και τις δύο Λονδρέζες σχεδόν αγκαλιά στις πρώτες θέσεις του πίνακα, θα έλεγες ότι το Χ είναι το τρίτο σημείο; Όπως δηλαδή το δίνουν τα σετ των εταιρειών, που θέλουν τον άσο στα επίπεδα του 2.10 και το διπλό στο 3.30-3.40;

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην Ιταλία, στο Ίντερ – Ρόμα (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) φυσικά το κεντρικό πρόσωπο είναι η… αυτού μεγαλειότης του Ζοζέ Μουρίνιο, που αποτελεί ζωντανό θρύλο της Ίντερ μετά την κατάκτηση του τρεμπλ το 2010. O Πορτογάλος δεν θα είναι σήμερα στον πάγκο, αλλά στην εξέδρα, αφού αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Ρόμα και είναι τιμωρημένος, όμως αυτά μικρή στοιχηματική σημασία μπορεί να έχουν.

Στοιχηματικά, οι παράγοντες που βαραίνουν είναι δύο. Ο πρώτος το γενικότερο κλίμα, η αύρα των δύο ομάδων. Στη Ρόμα από το καλοκαίρι υπάρχει φοβερή συσπείρωση και τρομερή ενέργεια, που δεν έχει ξεθωριάσει παρότι στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι όλα ρόδινα και οι Ρωμαίοι έχουν αντιμετωπίσει αρκετές στραβές.

Αντίθετα, στην Ίντερ από το καλοκαίρι υπάρχει κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα. Απόρροια φυσικά του τρόπου με τον οποίο χάθηκε το περσινό πρωτάθλημα, αλλά και της όχι τόσο πειστικής εικόνας των "νεραντζούρι" σε αυτό το ξεκίνημα. 7η στη βαθμολογία η Ίντερ με ρεκόρ 4-0-3, αλλά το χειρότερο είναι πως έχει αποτύχει σε όλα τα μεγάλα ματς που έδωσε φέτος: Ήττες από Λάτσιο και Μίλαν, εύκολη ήττα και από την Μπάγερν στο Champions League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο δεύτερος παράγοντας έχει να κάνει με κάτι πιο ποδοσφαιρικό. Η Ρόμα είναι μια από τις πιο αδικημένες ομάδες της φετινής Serie A, αν όχι η πιο αδικημένη. Η Ρόμα, βάσει των xGoals, δημιουργεί ευκαιρίες που θα άξιζαν να της αποφέρουν 15,30 γκολ και έχει πετύχει μόνο 8! Την ίδια ώρα, στην άμυνα, ό,τι πρέπει να πληρώσει, το πληρώνει: 7,14 τα xGoals που δέχεται, 7 τα γκολ που έχει δεχθεί στην πράξη.

Στοιχηματικά λοιπόν αυτό που έχει λογική να κυνηγήσουμε είναι την προς τα πάνω διόρθωση της Ρόμα. Κι από τη στιγμή που το διπλό φτάνει μέχρι και το 3.75, μπορούμε να την κυνηγήσουμε με πολλούς τρόπους. Πέρα δηλαδή από το τσαμπουκαλεμένο καρφί διπλό, είτε με DNB είτε ακόμη και στο 0,25 ασιάτικο χάντικαπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ – Τότεναμ: Χ (απόδοση 3.75) 14:30
  • Ίντερ – Ρόμα: 2 DNB (απόδοση 2.50) 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga και από τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας μέχρι και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ