TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τους παίκτες

Ο Σαντ Ρος εκτελεί ελεύθερη βολή
Ο Σαντ Ρος εκτελεί ελεύθερη βολή PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και παίζει στο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ και στη EuroLeague.

Ντέρμπι ονομάτων στο Όλντ Τράφορντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (22:15 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) παιχνίδι που σηματοδοτεί την αρχή της… γερμανικής εποχής στους "κόκκινους διάβολους".

Ο Ράγκνιγκ, μπορεί να μην βρίσκεται στην Αγγλία λόγω βίζας, όμως τυπικά είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζει η Γιουνάιτεντ έπειτα από την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών τη Δευτέρα. Πιθανότατα ο Γερμανός προπονητής θα φέρει άλλο αέρα στο Μάντσεστερ, η Άρσεναλ γενικότερα… κωλώνει στα δύσκολα, όμως και πάλι είναι αρκετά νωρίς για να ψάξουμε αυτή τη στροφή της Γιουνάιτεντ.

Το δεύτερο εξίσου ενδιαφέρον στοιχείο του αποψινού παιχνιδιού ακούει στο όνομα Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι που προηγήθηκε κόντρα στην Τσέλσι, δεν το λες ούτε σύνηθες, αλλά ούτε και ευχάριστη εμπειρία για τον Πορτογάλο, ένα γεγονός που συζητήθηκε κατά κόρον στο Νησί όλες αυτές τις ημέρες.

Απόψε αναμένεται να ξαναπάρει φανέλα βασικού, πλέον έχει και το τσίτωμα του εγωισμού του να τον συντροφεύει κι αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Γύρω από το 4.50 παίζεται ο Κριστιάνο για πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού.

Παίζοντας στην απουσία του Παπαπέτρου

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (19:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) για τη 13η στροφή της Euroleague και το Match Money δεν θα σταθεί στο νικητή, ούτε σε line διαφοράς πόντων.

Η ΤΣΣΚΑ είναι δίκαια το απόλυτο φαβορί. Θα σταθεί, όμως, στην απουσία του Παπαπέτρου, η οποία αφήνει τους "πράσινους" ουσιαστικά μόνο με τον Σαντ Ρος στη θέση 3. Ο Σαντ Ρος παίζει 19:26 λεπτά κατά μέσο όρο, όμως στο αποψινό ματς αναμένεται να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και τα line των πόντων του κρίνονται χαμηλά. Γύρω από το 2.00 να σημειώσει 8 πόντους και πάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Σαντ Ρος over 7,5 πόντοι (απόδοση 2,00), 19:00
  • Μάντσεστερ Γ. - Άρσεναλ: πρώτος σκόρερ Ρονάλντο (απόδοση 4.50), 22:15

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ