TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τη Νότιγχαμ

Ο άσος της Νότιγχαμ Ράιν Γέιτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Χάντερσφιλντ για τον πέμπτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας
Ο Ράιν Γέιτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Χάντερσφιλντ για τον πέμπτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money, μετά την επιτυχία της Δευτέρας με την αγγλική δυάδα στο 11.40, επιμένει αγγλικά και επικεντρώνεται σήμερα στο παιχνίδι της Νότιγχαμ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τα playoffs της Championship.

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τρίτης και σου προτείνει έναν άσο και έναν σκόρερ για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Τη Δευτέρα, η Χάντερσφιλντ νίκησε 1-0 τη Λούτον και προκρίθηκε στον τελικό των playoffs της Championship, στο πιο προσοδοφόρο παιχνίδι σε συλλογικό επίπεδο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού η ομάδα που ανεβαίνει στην Premier League έχει εγγυημένα πάνω από 180 εκ. λίρες. Και ο αντίπαλός της θα βγει σήμερα από το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, μεταξύ Νότιγχαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Αγγλία

Στο πρώτο ματς η Νότιγχαμ έκανε το διπλό μέσα στο Σέφιλντ με 2-1 και πήρε σαφές πλεονέκτημα. Με τη συνολική της εικόνα μάλιστα έδειξε σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Η Νότιγχαμ προηγήθηκε 2-0, είχε συνολικά 18 τελικές (1,10-2,84 υπέρ της τα xGoals) και θα μπορούσε να είχε φτάσει και στο 3-0 καθαρίζοντας την μπουγάδα. Αλλά η μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κρατά ζωντανό το ζευγάρι.

Οι φίλοι των Reds βγάζουν φέτος πολύ θετική ενέργεια και δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια στο Σίτι Γκράουντ. Και με τη Νότιγχαμ να κυνηγά την άνοδό της στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια και το 1999, καταλαβαίνεις τι θα γίνεται στις εξέδρες. Στο 2.27 ο άσος στη Stoiximan χωρίς γκανιότα.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Στην αγορά των σκόρερ, το χρυσό ταλέντο της φετινής Νότιγχαμ είναι o 20χρονος εξτρέμ/φορ Μπρέναν Τζόνσον, που αργά ή γρήγορα, είτε με τη φανέλα της Νότιγχαμ είτε με κάποια άλλη, θα παίζει έτσι κι αλλιώς στην Premier League. 17 γκολ φέτος στην Championship (και 8 ασίστ), σκόραρε και στο πρώτο ματς, είναι σίγουρα το πρώτο όνομα που σου έρχεται στο μυαλό για σκόρερ. Αλλά για αυτό και δίνεται πρώτο φαβορί, στο 2.57.

Δεύτερος σκόρερ της Νότιγχαμ φέτος είναι ο φορ Λιούις Γκράμπαν με 12 γκολ, αλλά είναι τραυματίας το τελευταίο διάστημα. Και τρίτος, με οκτώ, ο χαφ Ράιαν Γέιτς, που κάνει φοβερή χρονιά, πατάει περιοχή και απειλεί και με σουτ και με κεφάλι. Αλλά επειδή είναι χαφ και όχι φορ φαίνεται ότι "ξεχάστηκε". Όγδοο φαβορί από τους παίκτες της Νότιγχαμ δίνεται στη Stoiximan, στο 5.90.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Σέφιλντ Γιουν.: 1 (απόδοση 2.27 - Stoiximan) 21:45
  • Νότιγχαμ – Σέφιλντ Γιουν.: Ρ. Γέιτς να σκοράρει (απόδοση 5.90 - Stoiximan) 21:45

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ