TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα γκολ στο 2.25 και στο 1.90

Ο Μπουκαγιό Σακά μαζί με τον Ομπαμεγιάνγκ
Ο Μπουκαγιό Σακά © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο στοιχήματα με λίγα και… πολλά γκολ.

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας στο λονδρέζικο ντερμπάκι, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας (22:00 Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24). Τα συνεχιζόμενα σκαμπανεβάσματα της Άρσεναλ, το ότι η Πάλας σιγά-σιγά δείχνει σημάδια ομάδας με φιλοσοφία και παρουσιάζει συμπαθητικό πρόσωπο, αλλά και η ιδιαιτερότητα που προσθέτει και η παρουσία του θρύλου των "κανονιέρηδων" Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο της Πάλας κάνουν αρκετά περίεργο το ματς, σίγουρα όχι για 1,70 στον άσο.

Πάντως, μπορούν να συζητηθούν τα λίγα γκολ, με το under 2,5 να παίζει σε τιμές οριακού φαβορί, γύρω από το 1,90. Η Άρσεναλ, μετά την προηγούμενη διακοπή και την πεντάρα από τη Σίτι, σοβάρεψε. Ο Αρτέτα την έκανε πολύ πιο μετρημένη, πολύ πιο προσεκτική, με αποτέλεσμα στο σερί του 3-1-0 να έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Η Πάλας σε καμιά περίπτωση δεν έχει λόγο να μπει με φουλ ρίσκα στο ματς.

Στη Super League Interwetten το Λαμία – Άρης κλείνει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής (19:30 Cosmote Sport 1 HD, Live από το SPORT24). Η φετινή Λαμία, όπως γράφουμε και στο Match Money, παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τη βαθμολογική συγκομιδή της. Μόνο με την ΑΕΚ δεν σκόραρε, έχοντας όμως χάσει ευκαιρίες. O Άρης προσπαθεί εδώ και καιρό να γίνει πιο αποτελεσματικός στην επίθεση, δεδομένο είναι ότι επιθετικά έχει την ποιότητα να βρει κι αυτός γκολ. Στο 2.25 το Goal/Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ
19:30 Λαμία – Αρης: G/G (2,25)
22:00 Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας: Under 2,5 (1,90).

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ