TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με δύο τελικούς κυπέλλου

Τούρκοι φίλαθλοι στο διεθνές φιλικό της Τουρκίας με την Ιταλία στο Ικόνιο
Τούρκοι φίλαθλοι στο διεθνές φιλικό της Τουρκίας με την Ιταλία στο Ικόνιο AP PHOTO

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε δύο επιλογές από τους τελικούς Κυπέλλου σε Σουηδία και Τουρκία.

Δύο τελικοί κυπέλλου, στην Τουρκία και στη Σουηδία, ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Και το Total Betting του Match Money σού δίνει την πάσα για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Στην Τουρκία φέτος είχαμε καταποντισμό των μεγάλων ονομάτων. Η Φενέρ τερμάτισε 2η και οχτώ βαθμούς μακριά από την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ, η Μπεσίκτας 6η και εκτός Ευρώπης, η Γαλατά 13η (!), ενώ στον τελικό κυπέλλου έχουν βρεθεί οι "μικρές" Καϊσερίσπορ και Σίβασπορ. Η Καϊσερίσπορ κυνηγά τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας της, μετά το κύπελλο του 2008, ενώ η Σίβασπορ φτάνει πρώτη φορά σε τελικό (20:45 Live από το SPORT24).

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι δύο ομάδες, λίγο πολύ, κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα στο πρωτάθλημα και ο τελικός είναι όντως αμφίρροπος. Όπως δηλαδή δείχνουν και τα σετ των αποδόσεων, στο 2.72-3.30-2.55 στη Stoiximan. Η διαφορά τους είναι ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν ως εδώ.

Η Σίβασπορ είχε πολύ εύκολες κληρώσεις και το μοναδικό υψηλό εμπόδιο που συνάντησε ήταν η Αλάνιασπορ στα ημιτελικά. Αντίθετα, η Καϊσερίσπορ έκανε φέτος συλλογή… σκαλπ στο κύπελλο, αποκλείοντας σε μονά παιχνίδια εκτός έδρας τη Φενέρ και την Μπεσίκτας και επικρατώντας στα ημιτελικά και επί της πρωταθλήτριας Τραμπζονσπόρ. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ ο άσος σε DNB της Καϊσερίσπορ, στο 1.95 στη Stoiximan.

Στη Σουηδία ο τελικός είναι Χάμαρμπι – Μάλμε, με την ιδιαιτερότητα ότι διεξάγεται στην έδρα της Χάμαρμπι. Η Χάμαρμπι, η οποία ήταν κυπελλούχος πέρυσι, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και προηγείται στη βαθμολογία, με ρεκόρ 6-2-1 σε εννιά παιχνίδια.

Αντίθετα, η περσινή (και προπέρσινη) πρωταθλήτρια Μάλμε βγάζει τελείως απογοητευτικό πρόσωπο φέτος, δείχνοντας πως ίσως φτάνει σε τέλος εποχής. Μόλις 4-3-3 το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα κι ενώ προέρχεται από τρεις σερί ήττες: 2-0 από την ΑΪΚ, 4-0 από την Τζουργκάρντεν και 1-2 από τη Χάκεν.

Βαρύ λοιπόν το κλίμα στους πρωταθλητές και τα ρεπορτάζ θέλουν τον τεχνικό της, τον Σέρβο Μίλος Μιλόγεβιτς, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Μιλόγεβιτς μάλιστα πέρυσι ήταν στον πάγκο της Χάμαρμπι, από τον οποίο απολύθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς, χωρίς να έχει πάρει την άδεια του συλλόγου, άνοιξε συζητήσεις με τη Ρόζενμποργκ, γεγονός που η διοίκηση της Χάμαρμπι χαρακτήρισε "απαράδεκτο" σημειώνοντας ότι "πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας". Στο 2.25 ο άσος της Χάμαρμπι.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάμαρμπι – Μάλμε: 1 (απόδοση 2.25 - Stoiximan) 16:00
  • Καϊσερίσπορ – Σίβασπορ: 1 DNB (απόδοση 1.95 - Stoiximan) 20:45

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ