TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο... πεναλτάκιας διαιτητής στο 2.57 και ο Μέσι στο 1.91

Ο διεθνής Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μακέλι
Ο διαιτητής Ντάνι Μακέλι © 2021 ALBERTO LINGRIA/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα του Champions League και καταλήγει σε σκόρερ και… πέναλτι.

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, η 3η αγωνιστική των ομίλων, και το βάρος θα πέσει στα ειδικά στοιχήματα.

Στο Παρί – Λειψία (19/10 22:00 Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24), οι Παριζιάνοι θα είναι χωρίς τον Νεϊμάρ, οπότε η ευθύνη για το γκολ θα πέσει πάνω στον Μέσι και στον Εμπάμπε. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, καθώς ερχόταν από τα παιχνίδια της εθνικής Αργεντινής, δεν έπαιξε την Παρασκευή στο ματς πρωταθλήματος με την Ανζέ, είναι ξεκούραστος και σιγά σιγά εγκλιματίζεται στις συνθήκες της νέας του ομάδας.

Το μοναδικό του γκολ μέχρι τώρα με τη φανέλα των Παριζιάνων το έβαλε στην προηγούμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο 1.91 να βάλει σκοράρει το δεύτερο οποιαδήποτε στιγμή στο ματς.

Στο Ίντερ – Σερίφ (19/10 22:00 Cosmote Sport HD 9, Live από το SPORT24), το βλέμμα πέφτει πάνω στο διαιτητή του ματς, τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι. O Ολλανδός, που τον θυμόμαστε κι εδώ στην Ελλάδα καθώς έχει κληθεί τέσσερις φορές να διευθύνει αναμετρήσεις είτε της Super League Interwetten, είτε του κυπέλλου, μεταξύ των οποίων και τον περσινό τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, θεωρείται, και είναι, πεναλτάκιας.

Πέναλτι είχε δώσει και στον τελικό του ΟΑΚΑ, ενώ ήταν αυτός που είχε σφυρίξει και το πέναλτι με το οποίο νίκησαν οι Άγγλοι 2-1 τους Δανούς στον ημιτελικό του Euro, και για το οποίο ακόμη ωρύονται οι Δανοί. Συνολικά στην περσινή σεζόν, ο Μακέλι, σε 48 παιχνίδια που σφύριξε για όλες τις διοργανώσεις, έδωσε 26 πέναλτι, αλλά το αξιοπερίεργο είναι ότι φέτος στα 11 παιχνίδια που έχει διευθύνει (3 Champions League σε ομίλους και προκριματικά, 7 για το πρωτάθλημα Ολλανδίας και ένα για τη Β’ κατηγορία της Ολλανδίας) δεν έχει δείξει ακόμη την άσπρη βούλα.

Ευκαιρία λοιπόν να επιστρέψει απόψε στις αγαπημένες του συνήθειες, σε ένα ματς που η Ίντερ είναι δεδομένο ότι θα πατήσει πολύ περιοχή. Στο 2.57 ο απλός καταλογισμός πέναλτι, στο 3.70 το να σκοράρουν οι Ιταλοί με πέναλτι.

ΠΡΟΤΑΣΗ
22:00 Ίντερ – Σέριφ: Να δοθεί πέναλτι (2.57)
22:00 Παρί Σ.Ζ. – Λειψία: Μέσι να σκοράρει (1.91)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ