TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Μοράτα και το ξέσπασμα

Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του στο Ισπανία - Γερμανία
Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του στο Ισπανία - Γερμανία 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τα παιχνίδια του πέμπτου και του έκτου ομίλου στο Μουντιάλ και προτείνει.

Γνωστά πλέον τα τέσσερα από τα οχτώ ζευγάρια της φάσης των νοκ άουτ των 16, σήμερα θα μάθουμε τα άλλα δύο και αύριο ολοκληρώνονται οι όμιλοι με την τελευταία αγωνιστική του 7ου και του 8ου.

Κροατία – Βέλγιο (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Το πιο μεγάλο ματς της ημέρας, τελικός κανονικός, η Κροατία προκρίνεται με νίκη/ισοπαλία ανεξάρτητα τι γίνεται στο Καναδάς - Μαρόκο. Tο Βέλγιο μόνο με νίκη (σε ισοπαλία θέλει απίθανο σενάριο). Το κοινό τους είναι ότι και οι δύο δείχνουν στο τέλος εποχής, με τα αστέρια τους γερασμένα και χωρίς την ίδια λάμψη και φλόγα με το Μουντιάλ της Ρωσίας. Αλλά έστω κι έτσι η Κροατία είναι πιο πειστική. Αν μη τι άλλο, οι Κροάτες είναι πάντα μια δεμένη ομάδα, αυτό που λέμε γροθιά, και αγαπάνε υπερβολικά την εθνική τους. Αντίθετα, οι Βέλγοι έχουν ήδη αρχίσει την γκρίνια και τις αλληλοκατηγορίες. Από τη στιγμή βέβαια που η Κροατία εξασφαλίζεται και με Χ, είναι αναγκαίο να καλύψεις τα νώτα σου.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Καναδάς – Μαρόκο (17:00 Antenna.gr, Live από το SPORT24). Εδώ ο Καναδάς έχει ήδη αποκλειστεί, το Μαρόκο είναι σίγουρα στους 16 με νίκη/ισοπαλία, ενώ και με ήττα δεν ζητάει απίθανα σενάρια. Από τη στιγμή που το Μαρόκο δεν παίζει απαραίτητα για νίκη, οι αποδόσεις του διπλού γύρω στο 2.10 μοιάζουν ασύμφορες. Ο Καναδάς σίγουρα δεν έχει ψηλό ταβάνι, όμως έχει άγνοια κινδύνου και θα κυνηγήσει να ευχαριστηθεί το ματς και να πάρει τον πρώτο του βαθμό. Σε αυτό το πλαίσιο, μόνο κάποια παράξενη σκέψη του στιλ Χ2 & Over 1,5 δείχνει να έχει νόημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κόστα Ρίκα – Γερμανία (21:00 Antenna.gr, Live από το SPORT24). Οι Γερμανοί προκρίνονται με μια απλή νίκη αν η Ισπανία νικήσει την Ιαπωνία. Αν όμως το Ιαπωνία – Ισπανία στραβώσει, οι Γερμανοί θέλουν νίκη με γκολ. Ακόμη δεν έχουν πετύχει νίκη οι Γερμανοί στο Μουντιάλ, το λογικό, και μετά το ψυχολογικό μπουστ που πήραν με την ισοφάριση κόντρα στους Ισπανούς, είναι να περιμένουμε ξέσπασμα. Η Κόστα Ρίκα βέβαια από την πλευρά της παίζει και αυτή για την πρόκριση, αλλά μιλάμε ξεκάθαρα για μια από τις χειρότερες ομάδες του τουρνουά. Αγγίζει το 1.80 το 2 & Over 3,5, στο 2.50 το Over 5,5, διαλέγεις και παίρνεις. Ή ανεβάζεις και τον πήχη αν προτιμάς…

Ιαπωνία – Ισπανία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Οι Ισπανοί είναι σίγουρα στους 16 με έναν βαθμό, ενώ για την πρωτιά είναι μεν σίγουροι μόνο με νίκη αλλά και με τον βαθμό ζητάνε απλώς το προφανές στο άλλο ματς, να μη νικήσει η Κόστα Ρίκα. Όσο για την Ιαπωνία, ουσιαστικά παίζει μόνο για τη νίκη. Οι Ισπανοί, που έχουν παρουσιάσει από τις πλέον πειστικές ομάδες σε αυτό το τουρνουά, είναι απόλυτα φυσιολογικά το φαβορί, αλλά το 1.40 του διπλού δεν έχει πολύ νόημα. Πιο ενδιαφέρον να σκοράρει ο Άλβαρο Μοράτα, που έχει πετύχει δύο γκολ ερχόμενος από τον πάγκο στα δύο πρώτα παιχνίδια και τώρα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κροατία – Βέλγιο: 1 (0 ΑΗ) (απόδοση 1.97) 17:00
  • Κόστα Ρίκα – Γερμανία 2 & Over 3,5 (απόδοση 1.78) 17:00
  • Καναδάς – Μαρόκο: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 1.82) 21:00
  • Ιαπωνία – Ισπανία: Anytime Μοράτα (απόδοση 2.22) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ