TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μπορεί να τριτώσει το καλό

Ο Έρικ Τεν Χαχ
Ο Έρικ Τεν Χαχ @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Το Match Money μελετάει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στο 3/3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τρία παιχνίδια, το Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) στην Premier League και τα Μπολόνια – Σαλερνιτάνα και Αταλάντα – Τορίνο στη Serie A, ολοκληρώνεται σήμερα αυτό το μεσοβδόμαδο των εμβόλιμων αγωνιστικών. Κι από αυτά τα τρία ματς, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι στο Λέστερ.

Προγνωστικά Αγγλία

Η Λέστερ, σου το ‘χουμε πει από την αρχή, δεν μας τα λέει πολύ καλά φέτος. Η κάνουλα της διοίκησης φαίνεται ότι έκλεισε και η Λέστερ είναι η μοναδική ομάδα της Premier League που μέχρι και σήμερα, τελευταία μέρα των μεταγραφών, δεν έχει δαπανήσει ούτε μία λίρα για την ενίσχυσή της.

Κάτι βέβαια μάλλον θα πάρει πάνω στο φινάλε των μεταγραφών, καθώς μάλιστα προχθές οριστικοποιήθηκε και η πώληση του Φοφανά στην Τσέλσι αντί 80 εκ. ευρώ, όμως η συνολική εικόνα δεν αλλάζει, η χρυσή περίοδος των "αλεπούδων", με το πρωτάθλημα του 2016, το FA Cup του 2021, τον ημιτελικό του Conference League πέρυσι κτλ., φτάνει στο τέλος της.

Κι όλη αυτή η καλοκαιρινή δυσπραγία, που προφανώς έχει φέρει εκνευρισμό στις τάξεις της, αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν: Η Λέστερ δεν έχει καθόλου φρεσκάδα, παραμένει χωρίς νίκη στην Premier League και με ρεκόρ 0-1-3 βρίσκεται αυτή τη στιγμή ουραγός στη βαθμολογία.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Πολύ άσχημα ξεκίνησε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν, έχοντας και αυτή σοβαρά, αν και άλλης φύσεως, θέματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό, όμως μετά τις σφαλιάρες στις δύο πρώτες αγωνιστικές από Μπράιτον και Μπρέντφορντ ο Τεν Χαγ φαίνεται σιγά σιγά ότι βρίσκει τα πατήματά του.

Καταλυτικό ρόλο βέβαια έπαιξε η μεγάλη νίκη στην 3η αγωνιστική επί της Λίβερπουλ, όμως εξίσου σημαντικό ήταν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πατήσει πάνω στον θρίαμβο στο ντέρμπι και να διπλώσει τις νίκες της με το διπλό στο Σαουθάμπτον το Σάββατο που μας πέρασε.

Και ακόμη πιο σημαντικό για τους "κόκκινους διαβόλους" θα είναι να τριτώσουν σήμερα το βράδυ το καλό. Απόλυτη εμπιστοσύνη προφανώς και δεν μπορούμε να έχουμε στη Γιουνάιτεντ, όπως δεν θα μπορούσαμε σε καμία ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία χτισίματος, όμως με τις εταιρείες να αντιμετωπίζουν ακόμη τη Λέστερ ως την ομάδα των προηγούμενων χρόνων και το διπλό να βρίσκεται σε τιμές άνω του 2.00, το όποιο ρίσκο είναι απόλυτα αποδεκτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ

  • Λέστερ – Μάντσεστερ Γ.: 2 (απόδοση 2.16) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ