TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μπασκετική δυάδα του 3.68

Ο Βασίλιε Μίτσιτς σε αγώνα της Αναντολού Εφές
Ο Βασίλιε Μίτσιτς σε αγώνα της Αναντολού Εφές ANADOLU EFES ISTANBUL

To Match Money ακτινογραφεί τη δεύτερη μέρα της διαβολοβδομάδας της EuroLeague και καταλήγει σε ιταλοτουρκική δυάδα

Αρχή από το Καζάν και το Ούνικς – Μιλάνο (19:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η Ούνικς έκανε το πρώτο της διπλό στη χρονιά την προηγούμενη αγωνιστική με την ψυχή στο στόμα και το έκανε απέναντι στον απογοητευτικό φέτος Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Γενικότερα, η χρονιά της είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, συνήθως με θετικό πρόσημο εντός έδρας, αλλά χωρίς να εντυπωσιάζει.

Απόψε περιμένει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της EuroLeague, την Αρμάνι, η οποία διέλυσε στο προηγούμενο τη Φενέρμπαχτσε και συνεχίζει να παίζει με το πόδι στο γκάζι, γεμάτη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Η Ούνικς διαθέτει μονάδες με επιθετικό ταλέντο, ωστόσο ακόμη υπάρχουν ερωτηματικά για το αν μπορεί ο Περάσοβιτς να βρει ισορροπίες με τόσους πολλούς παίκτες να θέλουν την μπάλα στα χέρια τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Μιλάνο μπορεί να πνίξει οποιαδήποτε ομάδα –όπως έπνιξε και τη Φενέρ- άρα το διπλό με -5,5 στο 1.93 αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Καλείται να κάνει διαχείριση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει και δείχνει κάποια σημάδια κούρασης και ο Μπαρτζώκας μετά το φοβερό και τρομερό ξεκίνημα, ίσως θα πρέπει να προχωρήσει σε διαχείριση παιχνιδιών. Παίζει απόψε στην Τουρκία με την Εφές, ακολουθεί το θεωρητικά must win εντός έδρας με τη Μακάμπι την Παρασκευή, ενώ τη Δευτέρα ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε ένα καυτό 6ήμερο.

Η Εφές πήρε νίκη καμπής κόντρα στην Άλμπα την προηγούμενη αγωνιστική θυμίζοντας εν μέρει την περσινή και προπέρσινη υπερομάδα. Μετά από καιρό παίζει χωρίς απουσίες και βρίσκει απόψε (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24) έναν Ολυμπιακό, που πιθανολογούμε ότι το μυαλό του θα είναι περισσότερο στα δύο επόμενα ματς που ακολουθούν. Ο άσος των Τούρκων στο -5,5 παίζει στο 1,91.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ούνικς – Μιλάνο 2 -5,5 (απόδοση 1.93), 19:00
  • Εφές - Ολυμπιακός: 1 -5,5 (απόδοση 1.91), 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ