TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το 3.30 στο Ιταλία - Αγγλία

Ο Μπουκαγιό Σακά στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σενεγάλη
Ο Μπουκαγιό Σακά στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σενεγάλη 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στο παραδοσιακό ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία.

Εβδομάδα εθνικών ομάδων και πρεμιέρα για τα προκριματικά του Euro 2024. H αυλαία της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων ανοίγει σήμερα με οχτώ συνολικά παιχνίδια, όπου ξεχωρίζει φυσικά το Ιταλία – Αγγλία (21:45 Novasports Premier League/ALPHA, Live από το SPORT24).

Στοιχηματικά, οι εθνικές ομάδες είναι πάντα παράξενη ιστορία, ειδικά όταν μιλάμε για προκριματική φάση. Και ακόμη πιο ειδικά όταν είμαστε στο "ανοιξιάτικο" εθνικό παράθυρο, όπου σε συλλογικό επίπεδο οι παίκτες έρχονται από φουλ σεζόν πίσω τους και έχουν μπροστά τους το πιο σημαντικό κομμάτι, την τελική ευθεία που θα κρίνει τους τίτλους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Ιταλία – Αγγλία είναι προφανώς παραδοσιακό ντέρμπι εθνικών ομάδων, και βέβαια μια επανάληψη του τελικού του τελευταίου Euro. Στη δεδομένη συγκυρία όμως μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε ματς πολύ μεγάλης έντασης. Στο κάτω κάτω, πέρα από το γόητρο και τη γενικότερη ψυχολογία που θέλουν πάντα να χτίζουν οι προπονητές των εθνικών, δεν διακυβεύεται κάτι φοβερό.

Πρώτη αγωνιστική των προκριματικών σε όμιλο όπου λογικά Ιταλία και Αγγλία θα περάσουν χεράκι χεράκι, έχοντας ουσιαστικό αντίπαλο μόνο την Ουκρανία, κι από κει και πέρα Βόρεια Μακεδονία και Μάλτα. Και πάνω σε όλο αυτό το σκεπτικό, το χέρι πάει μόνο του στο Χ του 3.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιταλία – Αγγλία: Χ (απόδοση 3.30) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ