TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το 3.25 του Σακά

Ο Μπουκαγιό Σακά με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Ο Μπουκαγιό Σακά με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε ένα ειδικό στοίχημα από το Αγγλία - Ουκρανία.

Όπως και χθες Σάββατο, έτσι και σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα των εθνικών ομάδων δεν θα το έλεγες ελκυστικό. Στο 1.25 οι Δανοί στο Καζακστάν, επίσης στο 1.25 οι Άγγλοι με τους Ουκρανούς, στο 1.15 οι Πορτογάλοι με το Λουξεμβούργο και στο 1.10 οι Ιταλοί με τη Μάλτα…

Η μόνη λοιπόν σκέψη που μπορεί να γίνει είναι κάποιο ειδικό και η πρόταση του Total Betting του Match Money είναι να σκοράρει στο Αγγλία – Ουκρανία ο Σάκα, ενδεχόμενο που δίνεται στο 3.25 (19:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φυσικά τη συγκεκριμένη στιγμή, κι όσον αφορά τους Άγγλους, όλα τα φώτα είναι πάνω στον Χάρι Κέιν, που με το πέναλτι που πέτυχε κόντρα στην Ιταλία έφτασε στα 54 γκολ με το εθνόσημο και έγινε ο ρέκορντμαν της εθνικής Αγγλίας. Ο Κέιν προφανώς, σε ένα ματς μες στο Wembley όπου η Αγγλία δίνεται φαβορί του 1.25, είναι πολύ πιθανό να ανεβάσει το ρεκόρ του, όμως η απόδοσή του είναι πολύ μικρή, γύρω στο 1.60.

Αντίθετα, το 3.25 του Σάκα μοιάζει υπερβολικό. Βασικότατο πλέον στέλεχος της εθνικής, ο Σάκα σκόραρε 3 γκολ σε 4 εμφανίσεις στο Μουντιάλ, ενώ κάνει τρομερή σεζόν με την Άρσεναλ, μετρώντας 12 γκολ και 10 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Και είναι και σε πολύ καλή φόρμα, με 5 γκολ στα 7 τελευταία του παιχνίδια με την Άρσεναλ, ενώ και στο ματς στην Ιταλία, μπορεί να μη σκόραρε, αλλά είχε σουτ στον στόχο, που έβγαλε ο Ντοναρούμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία – Ουκρανία: Anytime Σάκα (απόδοση 3.25) 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ