TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μία πορτογαλική κόντρα

Ο άσος της Μπράγκα Βιτίνια πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου για το Europa League.
Ο άσος της Μπράγκα Βιτίνια πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου για το Europa League. © 2022 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και ταξιδεύει με το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας για το παιχνίδι της Πόρτο με την Μπράγκα.

Τέλος λοιπόν το Nations League κι από εδώ και πέρα τα κεφάλια μέσα, που λένε, καθώς ξεκινά μια απίστευτα γεμάτη περίοδος. Μέχρι την επόμενη διακοπή για την έναρξη του Μουντιάλ, κυριολεκτικά δεν θα πάρουμε ανάσα, με συνεχόμενες/εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συν φυσικά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο κύριος όγκος της αγωνιστικής που έχουμε μπροστά μας, στην οποία ξεχωρίζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι στην Premier League (Άρσεναλ – Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), είναι βέβαια το Σαββατοκύριακο και η σημερινή Παρασκευή, όπως οι περισσότερες Παρασκευές, αποτελεί απλώς το ορεκτικό.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το πιο ενδιαφέρον στοιχηματικά ματς της ημέρας μάς έρχεται από την Πορτογαλία και το Πόρτο – Μπράγκα (23:15 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Στην Πόρτο είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά φέτος. Ήδη πέντε βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα στο πρωτάθλημα, με δύο χοντρές γκέλες σε αυτές τις εφτά πρώτες αγωνιστικές (ήττα 3-1 από τη Ρίο Άβε, 1-1 εντός με την Εστορίλ), ενώ το κλίμα έχει βαρύνει πολύ και με την πολύ άσχημη εκκίνηση στο Champions League, όπου μετρά δύο ήττες, το 2-1 από την Ατλέτικο και κυρίως το εκκωφαντικό 0-4 από την Μπριζ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την άλλη, η φετινή Μπράγκα δείχνει ότι είναι για μεγάλα πράγματα. Έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όπου η μόνη της απώλεια ήταν το 3-3 της πρεμιέρας με τη Σπόρτινγκ, με μακράν την καλύτερη επίθεση στη λίγκα (23 γκολ), συν δύο νίκες και στο Europa League επί Μάλμε και Ουνιόν Βερολίνου.

Οι εταιρείες βέβαια, επειδή η μία λέγεται Πόρτο και η άλλη Μπράγκα, δίνουν φαβορί τον άσο στα επίπεδα του 1.75, ενώ το διπλό ξεπερνά το 4.00. Και μην το παρεξηγήσεις, εννοείται ότι η μεγάλη ομάδα και η βαριά φανέλα έχει πάντα τη δυνατότητα να αντιδράσει, όμως με αυτά τα δεδομένα είναι ξεκάθαρο ότι η στοιχηματική αξία είναι δεξιά.

Ειδικά μάλιστα όταν ερχόμαστε από διακοπή, όπου η Πόρτο στερήθηκε τους πολλούς διεθνείς της, και όταν την Τρίτη που μας έρχεται τους "δράκους" τούς περιμένει το απόλυτα καθοριστικό ματς για τους ομίλους του Champions League κόντρα στη Λεβερκούζεν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτο – Μπράγκα: X2 (απόδοση 2.10) 23:15

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga και από τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας μέχρι και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ