TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα φαβορί κι ένα combo

Μόντριτς και Ουνάχι μάχονται για την μπάλα στο Μαρόκο - Κροατία στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Μόντριτς και Ουνάχι μάχονται για την μπάλα στο Μαρόκο - Κροατία 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (27/11) και ποντάρει σε δύο παιχνίδια από τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ.

Το Match Money αναλύει το κυριακάτικο πρόγραμμα του Μουντιάλ και καταλήγει σε μια δυάδα από το Κροατία – Καναδάς και το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, το Ισπανία – Γερμανία.

Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα (12:00 ANT1, Live από το SPORT24). Κλασική περίπτωση πετσοκομμένου φαβορί. Η Ιαπωνία έκανε το μπαμ με τους Γερμανούς, η Κόστα Ρίκα έχασε 7-0 από τους Ισπανούς και απόλυτα αναμενόμενα ο άσος είναι πλέον στα επίπεδα του 1.45-1.50 - ούτε η… Βραζιλία δηλαδή να ‘ταν. Ούτε στα γκολ φαίνεται να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον, γενικά δεν είναι ματς για στοίχημα.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Βέλγιο – Μαρόκο (15:00 ANT1, Live από το SPORT24). Κι εδώ φυσικά οι αποδόσεις έχουν προσαρμοστεί στην εικόνα της πρεμιέρας. Το Βέλγιο παρά τη νίκη του ήταν απογοητευτικό και ο άσος, από το 1.60 που είχε ανοίξει πριν το ξεκίνημα του Μουντιάλ, ξεπερνά πλέον το 2.00. Αν βέβαια το δεις από την άλλη, και το Μαρόκο, παρότι σε γενικές γραμμές ήταν θετικό στη δική του πρεμιέρα, στο 0-0 με την Κροατία, δεν έδειξε και αυτό κάτι το εξαιρετικό.

Μπερδεμένο ματς, με λίγα λόγια, μάλλον κάνα ειδικό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όπως, ας πούμε, να δει κίτρινη κάρτα ο Άμραμπατ του Μαρόκου σε αποδόσεις γύρω στο 3.00. Ο οποίος έχει το πάθος και την τρέλα του αδερφού του, τρέχει και μαρκάρει ασταμάτητα και ήταν ο μοναδικός παίκτης που κιτρινίστηκε στο ματς της πρεμιέρας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κροατία – Καναδάς (18:00 ANT1, Live από το SPORT24). Όπως και στα δύο πρώτα ματς, κι εδώ οι αποδόσεις προσαρμόστηκαν πάνω στις εντυπώσεις της πρεμιέρας. Η Κροατία έχασε πόντους στο 0-0 με το Μαρόκο, ενώ ο Καναδάς κέρδισε κατά κράτος τις εντυπώσεις παρά την ήττα του από το Βέλγιο. Ο άσος λοιπόν, από το 1.75-1.80 φτάνει πλέον και στο 2.10. Κι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το σετ, μάλλον η σωστή στοιχηματική κίνηση είναι να πας κόντρα στο ρεύμα. Η Κροατία ναι μεν δεν είναι η ομάδα του 2018, όμως έχει το δέσιμο και την ομοιογένεια που είναι απαραίτητα στις εθνικές, έχει εμπειρία και φυσικά μεγαλύτερη ποιότητα από τους Καναδούς. Και ταυτόχρονα οι Κροάτες τα έχουν… πάρει, μετά τις γνωστές δηλώσεις του προπονητή του Καναδά αμέσως μετά το παιχνίδι με το Μαρόκο στην πρεμιέρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ισπανία – Γερμανία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Εξαρχής, από την κλήρωση του Μουντιάλ, ήταν το μεγάλο ντέρμπι της φάσης των ομίλων και τα πράγματα έρχονται έτσι που πλέον έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Οι Ισπανοί είναι καβάλα στο άλογο μετά την επτάρα στην πρεμιέρα, όμως οι Γερμανοί παίζουν κυριολεκτικά πρόωρο τελικό, αφού αν νωρίτερα η Ιαπωνία δεν χάσει από την Κόστα Ρίκα, ακόμη και η ισοπαλία δεν θα αρκεί για την ομάδα του Φλικ, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση την τελευταία αγωνιστική θα περιμένει δώρο από τους Ισπανούς.

Με λίγα λόγια, οι Γερμανοί είναι υποχρεωμένοι να παίξουν μόνο για τη νίκη, κάτι που οδηγεί εύκολα στο σενάριο ενός καλού ματς, με ρυθμό, φάσεις και γκολ. Η άμυνα της Ισπανίας δεν πιέστηκε στην πρεμιέρα, όμως δεν είναι και η πλέον φερέγγυα απέναντι σε αντιπάλους από το πάνω ράφι. Επιθετικά όμως δεν το συζητάμε, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η άμυνα των Γερμανών δύσκολα θα μπορέσει να την περιορίσει από την πλευρά της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κροατία – Καναδάς: 1 (απόδοση 2.10) 18:00
  • Ισπανία – Γερμανία: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.00) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ