TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα "Χ" και μία διπλή ευκαιρία

Ο Αλέξις Σάντσες στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Τότεναμ για το Champions League 2022/23
Ο Αλέξις Σάντσες στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Τότεναμ για το Champions League 2022/23 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (31/03) και ποντάρει σε μία ισοπαλία και μία διπλή ευκαιρία.

Φτωχό το πρόγραμμα της Παρασκευής. Λογικό βέβαια, αφού ερχόμαστε από το δεκαπενθήμερο των εθνικών ομάδων και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ λίγα τα ματς των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που προγραμματίζονται για Παρασκευή, αφού πολλοί από τους διεθνείς επιστρέφουν στις ομάδες τους την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Έτσι, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις τρία παιχνίδια. Το Άιντραχτ Φρ. – Μπόχουμ στην Bundesliga, το Μαγιόρκα – Οσασούνα από τη La Liga και το Μαρσέιγ – Μονπελιέ από τη Ligue 1.

Όπως καταλαβαίνεις, το να πάρεις ρεπό σήμερα και να κρατήσεις τις δυνάμεις σου για το Σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις λίγο την τύχη σου, μάλλον θα χρειαστεί λίγο παραπάνω ρίσκο από ό,τι συνήθως.

Άιντραχτ Φρ. – Μπόχουμ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή, θα ήταν καλή περίπτωση για κόντρα: Η Άιντραχτ μπήκε στις εθνικές έχοντας σερί έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4), ενώ η Μπόχουμ με δύο σερί νίκες. Αλλά τώρα, με τις ομάδες να ανασυντάσσονται, ίσως τα δεδομένα να έχουν αλλάξει. Μια εναλλακτική σκέψη πάντως το να σκοράρει για την Άιντραχτ ο Μουανί. 11 γκολ και 10 ασίστ ο διεθνής Γάλλος φορ, κάνει τρομερή σεζόν και το anytime του δίνεται στο 2.10.

Μαγιόρκα – Οσασούνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Πρακτικά χωρίς σοβαρό βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς, αφού και οι δύο έχουν μια σχετική ασφάλεια από την επικίνδυνη ζώνη, στο +6 η Μαγιόρκα, στο +8 η Οσασούνα. Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους (πέρυσι, για παράδειγμα, η Μαγιόρκα σώθηκε τελευταία αγωνιστική νικώντας 2-0 εκτός έδρας την αδιάφορη Οσασούνα) και σε αυτή τη λογική μια ζαριά στο Χ δεν είναι κακή ιδέα.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ισπανίας στο Matchmoney.com.gr

Μαρσέιγ – Μονπελιέ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Οι αγωνιστικές μετά τις εθνικές είναι πάντα κάπως επίφοβες για τις ομάδες που είχαν πολλούς διεθνείς. Όπως για παράδειγμα για τη Μαρσέιγ, για την οποία ο Τούντορ παραδέχθηκε ότι η προετοιμασία της μόνο ιδανική δεν ήταν, με τη μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τον Χιλιανό σταρ Αλέξις Σάντσες (12 γκολ φέτος), που επέστρεψε από την εθνική του κυριολεκτικά στο παρά ένα. Η Μονπελιέ, από την άλλη, είχε μόνο τρεις διεθνείς, ενώ, από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Ντερ Ζακαριάν, κάνει… πρωταθληματική πορεία, με ρεκόρ 5-1-0 και έχοντας σε αυτά τα έξι παιχνίδια τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της λίγκας με 13 γκολ. Το σετ θέλει καθαρό φαβορί τη Μαρσέιγ και, με το ανάλογο φυσικά ρίσκο, η κόντρα αξίζει τον κόπο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα – Οσασούνα: Χ (απόδοση 2.90) 22:00
  • Μαρσέιγ – Μονπελιέ: Χ2 (απόδοση 2.75) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ