TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο σκόρερ και τα φαβορί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Αντουάν Γκριεζμάν στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Μουντιάλ 2022 με την Αυστραλία
Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Αντουάν Γκριεζμάν στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Μουντιάλ 2022 με την Αυστραλία © 2022 THANASSIS STAVRAKIS/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τις αναμετρήσεις Γαλλία - Πολωνία και Αγγλία - Σενεγάλη και ποντάρει σε δύο combo.

Ολλανδία - Αργεντινή το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και σήμερα θα μάθουμε και το δεύτερο. Που η λογική, αλλά και η γνήσια ποδοσφαιρική επιθυμία, λέει ότι εύκολα ή δύσκολα θα είναι Αγγλία – Γαλλία.

Γαλλία – Πολωνία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Φαβορί του 1.30 η Γαλλία και, ακόμη κι αν πεις ότι θα μπορούσε να δίνει λίγο παραπάνω, δεν μπορείς να διαφωνήσεις στο ότι οι Γάλλοι είναι γκραν φαβορί σε όλα τα επίπεδα. Στοιχηματικά προφανώς μόνο με κάποιο builder μπορεί να προσεγγιστεί. Η δικιά μας ιδέα και η πιο απλή: Νίκη Γαλλίας και γκολ Εμπαπέ, που ξεκουράστηκε με την Τυνησία παίζοντας αλλαγή και έχει πάει στο Κατάρ σε εξαιρετική κατάσταση.

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αγγλία – Σενεγάλη (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Ίδια στοιχηματική αντιμετώπιση κι εδώ. Να είχε η Σενεγάλη τον Μανέ, να το βλέπαμε ίσως και διαφορετικά, αλλά αυτή τη στιγμή οι Άγγλοι είναι καθαρό φαβορί. Στο 1.50-1.55 ο άσος, αλλά σε πιο χαλαρή διάθεση αξίζει να ψάξεις κι εδώ για συνδυασμό με σκόρερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι δύο παίκτες που δείχνουν να βγαίνουν μπροστά για τους Άγγλους είναι ο Ράσφορντ και ο Φόντεν, που δεν ξεκίνησαν βασικοί το τουρνουά, αλλά δείχνουν ότι είναι σε καλύτερο άστρο από τον Στέρλινγκ και τον Σακά. Στο 3.05 το combo με τον Ράσφορντ, στο 3.75 με τον Φόντεν, διαλέγεις και παίρνεις. Κι αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, δεν είναι κακή ιδέα να περιμένεις ως τις εντεκάδες μήπως ξεκινήσει μόνο ο ένας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία – Πολωνία: 1 & anytime Εμπαπέ (απόδοση 2.05) 17:00
  • Αγγλία – Σενεγάλη: 1 & anytime Ράσφορντ (απόδοση 3.05) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ