TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο ειδικά από το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Ο Σάσα Βεζένκοφ πανηγυρίζει απέναντι στη Ρεάλ
Ο Σάσα Βεζένκοφ EUROKINISSI SPORTS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα και για δεύτερη σερί μέρα βγάζει προτάσεις από τη EuroLeague.

To Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός είναι το παιχνίδι της βραδιάς (13/10 22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), ένα σκληρό κρας τεστ για τον εξαιρετικό μέχρι στιγμής Ολυμπιακό. Στη Βαρκελώνη βέβαια θα φανεί αν υπάρχουν κενά στο ρόστερ του και εν συνεχεία το πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται φαβορί για τον τίτλο.

Το δεδομένο του παιχνιδιού είναι ότι η Μπαρτσελόνα είναι όντως το φαβορί του αγώνα. Για 1.33, όμως, μάλλον όχι. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της ομάδας του Γιασικεβίσιους μ’ αυτή του κόουτς Μπαρτζώκα, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική περίοδο. Μπορεί την έκπληξη ο Ολυμπιακός; Τίποτα δεν αποκλείεται βάσει αυτών που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Δεν παύει, όμως, αυτό να είναι το σημαντικότερο τεστ του φετινού Ολυμπιακού και στο Match Money θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή για να βγάλουμε μια τέτοια "μαγκιά".

Παίζουμε λοιπόν ειδικά και την αρχή θα κάνουμε από τον φοβερό και τρομερό φέτος Βεζένκοφ, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι το σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού. Σχεδόν 22 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι με την Μπασκόνια (με 16 πόντους), πάνω από 31 λεπτά στη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ, πάλι με 16 πόντους, αλλά με πολλούς περισσότερους τομείς συνεισφοράς.

Η λογική λέει ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως αυτό με την Μπαρτσελόνα, ο Βεζένκοφ θα μείνει για αρκετή ώρα στο παρκέ (έτσι κι αλλιώς μάλλον θα πάρει περισσότερες ανάσες στο πιο "εύκολο" που ακολουθεί, εντός έδρας με τη Ζαλγκίρις). Ο Βεζένκοφ στο ματς με τη Ρεάλ εκτός από πόντους βοήθησε σημαντικά και στον τομέα των ριμπάουντ. Πήρε 10 "σκουπίδια" (5 επιθετικά και 5 αμυντικά) και κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα ψάξουμε το πολύ πιο βατό 7+, το οποίο πληρώνει 2.32.

Ένας από τους τομείς που πρέπει να διορθώσει ο Ολυμπιακός είναι το τρίποντο, καθώς έχει κάτω από 30% ποσοστό και πάνω από 50 προσπάθειες στα δύο πρώτα ματς. Ο μόνος που κρατά τα προσχήματα μέχρι στιγμής είναι ο Παπανικολάου, ο οποίος και στα δύο παιχνίδι έχει 50%, με 2/4 προσπάθειες. Το να επαναλάβει, τουλάχιστον, τη φετινή του συγκομιδή και να βάλει δύο τρίποντα πληρώνει 2.07.

ΠΡΟΤΑΣΗ
22:00 Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Βεζένκοφ 7+ ριμπάουντ (2.32)
22:00 Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Παπανικολάου 2+ τρίποντα (2.07)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ