TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο Bet Builder κι ένα fun bet

Ο τεχνικός της Αστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ
Ο τεχνικός της Αστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money επιλέγει στοιχηματικές προτάσεις από την εμβόλιμη αγωνιστική σε Premier League και La Liga.

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τρίτης και ξεχωρίζει μια δυάδα combo για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan. Και μπόνους, ως fun bet, ένα ακριβές σκορ.

Στην Premier League, μετά την "γκέλα" της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, φαίνεται ότι ο τίτλος θα πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, που χρειάζεται εφτά βαθμούς στα τελευταία της τρία παιχνίδια. Η Λίβερπουλ βέβαια θα το κυνηγήσει όσο μπορεί.

Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Άστον Βίλα (του Στίβεν Τζέραρντ και του Κουτίνιο) και αν νικήσει θα περιμένει το "θαύμα" στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει η Σίτι, αύριο Τετάρτη με τη Γουλβς και την Κυριακή με τη Γουέστ Χαμ.

Προγνωστικά Αγγλία

Φυσιολογικά, το διπλό της Λίβερπουλ δίνεται σε τιμές καθαρότατου φαβορί (1.44 στη Stoiximan), αλλά μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοση συνδυάζοντάς το με το Under 3,5. Οι έξι από τις εφτά τελευταίες νίκες της Λίβερπουλ στην Premier League ήταν είτε 1-0 (με Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ) είτε 2-0 ( Μπράιτον, Άρσεναλ, Γουότφορντ, Έβερτον), με μοναδική εξαίρεση το 4-0 επί της Μάντσεστερ Γ.

Μεσοβδόμαδο τώρα το παιχνίδι (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), από συνεχόμενα ματς η Λίβερπουλ κι ενώ το Σάββατο την περιμένει και ο τελικός του FA Cup με την Τσέλσι, φαίνεται λογικό το σενάριο μιας συμβατικής νίκης. Στο 2.42 το διπλό με Under 3,5 στο Bet Builder της Stoiximan, στο 7.80 το ακριβές σκορ 0-2 για όποιον θέλει να ρισκάρει περισσότερο σε ένα fun bet.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Προγνωστικά Ισπανία

Στην Ισπανία, το πρόγραμμα έχει σήμερα τρία παιχνίδια. Το Μπαρτσελόνα – Θέλτα (22:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24) είναι το πλέον αδιάφορο βαθμολογικά, αφού η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει την τετράδα και ο μόνος της θεωρητικός στόχος είναι να κλειδώσει και τη 2η θέση (στο +4 από την 3η Σεβίλλη), ενώ και η Θέλτα εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της.

Και συνήθως τέτοια παιχνίδια είναι εύκολο να βγάλουν μια χαλαρότητα και να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Η Μπαρτσελόνα στα τέσσερα τελευταία της ματς στη Βαρκελώνη δεν χόρτασε τον κόσμο της (νίκες 1-0 και 2-1 με Σεβίλλη και Μαγιόρκα, ήττες-σοκ 0-1 από Κάδιθ και Βαγιεκάνο) και είναι μια ευκαιρία τώρα να κυνηγήσει μια πειστική νίκη. Ο άσος με Over 2,5, στο οποίο μπορεί να βοηθήσει και η Θέλτα, που έχει βρει δίχτυα στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες της επισκέψεις στο Καμπ Νόου, προσφέρεται στο 1.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.42 - Stoiximan) 22:00
  • Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: 0-2 ακριβές σκορ (απόδοση 7.80 - Stoiximan) 22:00
  • Μπαρτσελόνα – Θέλτα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.85 - Stoiximan) 22:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ