TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με διαφορετική προσέγγιση η Αγγλία

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας στο φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας στο φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στο μεγάλο παιχνίδι της Ιταλίας με την Αγγλία για το Nations League.

Ιταλία – Αγγλία στο Μιλάνο (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) είναι φυσικά το μεγάλο παιχνίδι της σημερινής ημέρας του Nations League, για τον 3ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας, όπου συμμετέχουν επίσης η Γερμανία και η Ουγγαρία.

Η Αγγλία έχει κάνει πολύ κακό Nations League, όπου μετρά ρεκόρ 0-2-2, έχοντας χάσει μεταξύ άλλων 0-4 (!) από την Ουγγαρία, και κινδυνεύει άμεσα με έναν ντροπιαστικό υποβιβασμό στη Β' Κατηγορία. Έχουν πάντως δικαιολογίες οι Άγγλοι, καθώς οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έγιναν μαζεμένες στις αρχές Ιουνίου και τότε, με την Premier League μόλις να έχει ολοκληρωθεί και τους Άγγλους να προέρχονται από μια ακόμη εξοντωτική σεζόν, αντιμετώπισαν πολύ χαλαρά τη διοργάνωση, κυριολεκτικά σαν φιλικά αγγαρείας, με τον Σαουθγκέιτ να κάνει πολλά πειράματα. Πλέον όμως, και καθώς φυσικά ο στόχος του μη υποβιβασμού είναι σοβαρός, αλλά κυρίως γιατί έχουμε μπει στην τελική φάση προετοιμασίας εν όψει του Μουντιάλ, η προσέγγιση των Άγγλων αναμένεται τελείως διαφορετική.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από την άλλη, τα πράγματα στην Ιταλία είναι (πολύ) χειρότερα. Μπορεί στο Nations οι Ιταλοί να έχουν κάνει κάπως καλύτερη πορεία από τους Άγγλους (1-2-1 ρεκόρ), όμως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν θυμίζει σε τίποτα τα πανηγύρια και τον ενθουσιασμό πριν από μόλις 15 μήνες, όταν η Ιταλία στεφόταν πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στο Γουέμπλεϊ. Κι αυτό βέβαια γιατί από τότε μεσολάβησε ο αδιανόητος αποκλεισμός για δεύτερη συνεχόμενη φορά από το Μουντιάλ, μετά την ήττα από τη Βόρεια Μακεδονία, και η Ιταλία έπεσε ξανά σε μια περίοδο εσωστρέφειας, με τον Μαντσίνι να προσπαθεί να χτίσει μια νέα ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με πρακτικά φουλ αποστολή οι Άγγλοι, από την οποία ουσιαστικά απουσιάζουν μόνο οι Πίκφορντ, Φίλιπς και Ράσφορντ, με ανανεωμένη ομάδα και αρκετές απώλειες οι Ιταλοί (Βεράτι, Σπινατσόλα, Λοκατέλι, Κιέζα, Πελεγκρίνι, Πολιτάνο κτλ.), δεν είναι καθόλου παράλογο που το διπλό έχει πάρει πτωτικές τάσεις και από ελαφρύ αουτσάιντερ έχει γυρίσει σε ελαφρύ φαβορί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιταλία – Αγγλία: 2 (απόδοση 2.62) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Nations League μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ