TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Λάτιν δυάδα στο 3.78

Ο Χουλκ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο
Ο Χουλκ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο © 2022 THOMAS SANTOS / AP IMAGES

Στη Νότιο Αμερική αυτό το μεσοβδόμαδο έχουμε την πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες και του Σουνταμερικάνα.

Στον 7ο όμιλο του Λιμπερταδόρες η κατάσταση παραμένει αρκετά ανοιχτή: 1η η Ατλέτικο Παραναένσε με 7 βαθμούς, 2η η Ατλέτικο Μινέιρο με 6, 3η η Λιμπερτάδ επίσης με 6 και 4η η Αλιάνσα Λίμα με 4. Το μεγαλύτερο όνομα του γκρουπ είναι φυσικά η Ατλέτικο Μινέιρο, μια ομάδα που την τελευταία δεκαετία πρωταγωνιστεί σταθερά (Λιμπερταδόρες το 2013, πρωταθλήτρια Βραζιλίας το 2021, κυπελλούχος το 2014 και το 2021), αλλά στον όμιλο ξεκίνησε… κοιμισμένα με δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αντέδρασε όμως με δύο συνεχόμενες νίκες στη συνέχεια και πλέον κρατά την κατάσταση στα χέρια της. Οι αποδόσεις του διπλού, το οποίο παίζει γύρω στο 1.70, δεν εντυπωσιάζουν, όμως στη λογική ότι μιλάμε για παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδα από το Περού και σε μια από τις μεγάλες δυνάμεις του Μπραζιλεϊράο (2-1-0 το ρεκόρ της Ατλέτικο στο Περού, 2-1-14 το ρεκόρ της Αλιάνσα απέναντι σε βραζιλιάνικες ομάδες) παίζεται εύκολα (07/06 03:00 Live από το SPORT24).

Στο Σουνταμερικάνα και στον 5ο όμιλο η βραζιλιάνικη Σάντος έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση. Στον όμιλο προηγείται με το απόλυτο των νικών και 12 βαθμούς η Νιούελς κι από κει και πέρα στη 2η θέση είναι η Άουνταξ από τη Χιλή με 7, 3η η Σάντος με 4 και ουραγός με 0 πόντους η Μπλούμινγκ της Βολιβίας. Η πρώτη θέση της απευθείας πρόκρισης στους 16 του θεσμού έχει χαθεί για τη Σάντος και πλέον ο στόχος είναι η 2η, η οποία οδηγεί σε νοκ άουτ παιχνίδια με μία από τις τρίτες των ομίλων του Λιμπερταδόρες. Για να τα καταφέρει, η Σάντος είναι υποχρεωτικό να κάνει δύο νίκες, σήμερα με την ουσιαστικά αδιάφορη Νιούελς στη Βραζιλία (07/06 03:30 Live από το SPORT24) και στο φινάλε πάλι εντός έδρας με την Μπλούμινγκ, ελπίζοντας ταυτόχρονα σε μία ήττα της Άουνταξ, η οποία τελειώνει με δύο εκτός έδρας παιχνίδια σε Βολιβία και Αργεντινή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλιάνσα Λίμα – Ατλέτικο Μινέιρο: 2 (απόδοση 1.72) 03:00
  • Σάντος – Νιούελς: 1 (απόδοση 2.20) 03:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ