TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Κυπελλική δυάδα

Ο Σεμπαστιάν Αλέ της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φράιμπουργκ για την Bundesliga 2022-2023 στο "Ζίγκναλ Ίντουνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
Ο Σεμπαστιάν Αλέ της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φράιμπουργκ για την Bundesliga 2022-2023 στο "Ζίγκναλ Ίντουνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Το Match Money έστειλε την Τρίτη ταμείο με το Χ2 της Ουτρέχτης στο ολλανδικό κύπελλο και σήμερα συνεχίζει ξανά κυπελλικά.

Φουλ κύπελλα και σήμερα το στοιχηματικό πρόγραμμα, κι όπως σου λέγαμε και χθες, η κατάσταση δεν είναι για πολλά πολλά.

Οσέρ – Ροντέζ (19:15 Live από το SPORT24). Στους 16 το κύπελλο Γαλλίας με νοκ άουτ παιχνίδια και απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Η Οσέρ έχει φθάσει λόγω των βατών κληρώσεων ως εδώ, αποκλείοντας Ντανκέρκ και Νιόρ στους προηγούμενους γύρους, και είναι ξεκάθαρο πως το κύπελλο δεν αποτελεί την προτεραιότητά της, καθώς στη βαθμολογία της Ligue 1 είναι στη 19η θέση και στο -5 από τη σωτηρία.

Την Κυριακή μάλιστα η Οσέρ έχει μπροστά της ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου, παίζοντας στην έδρα της τελευταίας Ανζέ. Η Ροντέζ, από την πλευρά της, είναι ομάδα της Β’ Γαλλίας και παλεύει επίσης για την παραμονή της, όμως φέτος στο κύπελλο κάνει φοβερά πράγματα, έχοντας ήδη αποκλείσει εκτός έδρας τόσο τη Μονακό όσο και τη Σεντ Ετιέν! Στο 6.00 ακουμπά το διπλό και μας επιτρέπει πολύ εύκολα να πάρουμε και το Χ μαζί μας, που πάντα παίζει πολύ στα παιχνίδια του γαλλικού κυπέλλου.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γερμανίας στο Matchmoney.com.gr

Μπόχουμ – Ντόρτμουντ (21:45 Live από το SPORT24). Στους 16 και το κύπελλο Γερμανίας με νοκ άουτ παιχνίδια και παράταση-πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο. Η Ντόρτμουντ έχει γυρίσει πολύ κεφάτη μετά τη διακοπή, μετρώντας το απόλυτα με τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς και συνολικά τέρματα 13-5, ενώ στο καλό κλίμα συντελεί και η επιστροφή του Αλέ μετά την πολύμηνη περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Στο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ είναι αυτή τη στιγμή στο -3 από την Μπάγερν, αλλά βέβαια και οι ίδιοι οι άνθρωποί της ξέρουν ότι ο πιο εύκολος δρόμος για την κατάκτηση ενός τίτλου είναι το κύπελλο, ένα κύπελλο βέβαια στο οποίο η Ντόρμουντ κάνει σταθερά καλές πορείες, με έξι τελικούς και τρεις κατακτήσεις την τελευταία δεκαετία. Η Μπόχουμ είναι βέβαια μια ομάδα που έχει δυνατή έδρα, αλλά σαφώς υπάρχει ποιοτική διαφορά και το 1.70 του διπλού την αποτυπώνει σωστά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσέρ – Ροντέζ: Χ2 (απόδοση 2.35) 19:15
  • Μπόχουμ – Ντόρτμουντ: 2 (απόδοση 1.70) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ