TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ισπανογαλλική δυάδα στο 4.31

Ο άσος του Στρασβούργου Λουντοβίκ Αζόρκ
Ο Λουντοβίκ Αζόρκ © 2019 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε μία δυάδα από Ισπανία και Γαλλία.

Η μίνι διακοπή του πρωταθλήματος στην Ισπανία ευνόησε τη Θέλτα, που στο τελευταίο της ματς, στις 8 Ιανουαρίου, έχασε με κακή εμφάνιση 1-0 από τη Σοσιεδάδ. Τώρα, έχοντας γεμίσει μπαταρίες και χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή covid, υποδέχεται την πιο καλή της… πελάτισσα, την Οσασούνα, που σε 32 συνολικά επισκέψεις της στο Βίγκο έχει νικήσει μόνο δύο φορές, με τελευταία το 2006.

Για το σημερινό παιχνίδι, η Οσασούνα δεν έχει να αντιμετωπίσει απλώς τη δυσμενή παράδοση, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα απουσιών, καθώς δύο βασικοί στόπερ βγήκαν θετικοί και θα παραταχθεί με προβληματικό κέντρο άμυνας.

Προγνωστικά Γαλλία: Τρουά - Στρασβούργο

Στην 7η θέση της βαθμολογίας το Στρασβούργο και οι άνθρωποί του δικαιολογημένα κάνουν όνειρα για ευρωπαϊκή έξοδο. Από δύο σερί νίκες τώρα ( 4-0-1 στα τελευταία πέντε και 5-3-1 στα τελευταία εννιά), πηγαίνει στην έδρα της Κλερμόν έχοντας κανονικά στις τάξεις του τον πρώτο σκόρερ Αζόρκ, που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής.

Αντίθετα, στην Κλερμόν ψάχνουν επιθετικούς και δεν βρίσκουν. Στο Κόπα Άφρικα ο πρώτος σκόρερ Μπαγιό, εκτός πλάνων και άλλοι δύο, και έτσι ο μόνος που μένει είναι ο 24χρονος Τελ, που φέτος έχει παίξει μόνο ως αλλαγή και χωρίς να σκοράρει, ενώ πέρυσι έβγαλε όλη τη σεζόν με μόνο δύο γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα – Οσασούνα: 1 (απόδοση: 1.90), 20:00
  • Κλερμόν – Στρασβούργο: 2 (απόδοση: 2.27), 20:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ